Welke software van Adobe heb je nodig?

We werken tijdens de cursus met de Adobe software. Deze kun je een week gratis uitproberen en heb je echt nodig bij de cursus DTP of de losse cursussen. Voor de basiscursussen kun je nog met versie CS6 uit de voeten, maar voor de gevorderden cursussen heb je een recentere versie nodig, het liefst CC. Een cursusmodule duurt bij ons 4 weken, wat betekent dat je de software aan zal moeten schaffen om de thuisopdrachten te kunnen maken. Dit is optioneel, maar je leert aanzienlijk meer als je tussen de lessen door kunt oefenen. Ook loop je op die manier misschien tegen problemen waar die je gelijk tijdens de volgende les vragen over kunt stellen.

Ongeveer een week voor de start van jouw cursus ontvang je instructies over het downloaden van de Adobe software. Zoals gezegd kun je de software een week gratis uitproberen, maar je kunt de studentenversie bovendien met korting via ons aanschaffen. De software van Adobe schaf je aan in een abonnementsvorm en via ons kun je een jaar lang van de studentenversie met korting profiteren. Je hebt dan bovendien niet één programma, maar gelijk het hele pakket van Adobe. 

Voor aanvang even testen

Zorg dat je voor aanvang van les 1 ook het programma een keertje hebt geopend. Hierdoor weet je zeker dat alles goed is geïnstalleerd en kan er meteen met de les begonnen worden.

 

 

 

adobe-software-downloaden