Soms belt er iemand die moeite heeft met het kiezen uit de verschillende modules. Steeds vaker eigenlijk. Dan werkt iemand bijvoorbeeld al met Indesign en Photoshop maar mist kennis over het werken met vectoren en illustrator. Of een grafisch vormgever -in-de-dop zit precies overal tussen in wat betreft startniveau. Tussen laken en servet so to speak.

Het lijkt een lastige keuze maar een oplossing is er zeker.
Je maakt een combinatie van de 3 modules en kiest per module voor het niveau. Ga voor jezelf ook na of je het type bent dat wel van een uitdaging houdt en misschien wat extra je best wil doen bij de gevorderden cursus? Of ben je meer een type dat toch wat rustiger nog eens precies wil horen hoe en waarom je het Pentool moet gebruiken in Illustrator en alle begrippen uit het grafisch ontwerp vak eens op de goede wijze wil leren? Misschien gebruik je Indesign al jaren maar ben je nog niet op de hoogte van de vele tijdsbesparende methodes om bijvoorbeeld meerder pagina’s wat sneller op te maken?

Bij twijfel bel ons gerust of lees nog eens per cursus wat de onderwerpen zijn die behandeld worden.

Oja, en dan is er ook nog zo’n hele leuke tijdelijke korting als je kiest voor het DTP pakket. Die werkt pas als je een code hebt!
Vul deze code in om ook in dit geval van de  korting te genieten: Combinatieniveau DTP

Tot Ziens!