Dat is geen probleem bij ons.
Soms belt er iemand die moeite heeft met het kiezen uit de verschillende modules. Dan werkt iemand bijvoorbeeld al met Indesign en Photoshop maar mist kennis over het werken met vectoren en illustrator. Of de persoon is een grafisch vormgever -in-de-dop maar zit precies overal tussen in wat betreft niveau’s. Tussen laken en servet so to speak.

Het lijkt een lastige keuze maar een oplossing is er zeker.
Je maakt een combinatie van de 3 modules en kiest per module voor het niveau. Ga voor jezelf ook na of je het type bent dat wel van een uitdaging houdt en misschien wat extra je best wil doen bij de gevorderden cursus? Of ben je meer een type dat toch wat rustiger nog eens precies wil horen hoe en waarom je het Pentool moet gebruiken in Illustrator en alle begrippen uit het grafisch ontwerp vak eens op de goede wijze wil leren? Misschien gebruik je Indesign al jaren maar ben je nog niet op de hoogte van de vele tijdsbesparende methodes om bijvoorbeeld meerder pagina’s wat sneller op te maken?

Bij twijfel bel ons gerust of lees nog eens per cursus wat de onderwerpen zijn die behandeld worden.

Oja, en dan is er ook nog zo’n hele leuke tijdelijke korting van maar liefst 145 euro ! als je kiest voor het DTP pakket.

Tot Ziens!