contact en
locaties

 Hieronder vind je informatie omtrent de adressen van de locaties en over parkeren. Heb je vragen? Mail naar office@artandthecity.com, bel op nummer 085 – 130 12 49, gebruik de live chat (WhatsApp) of vul het formulier hieronder in! Liever gelijk even Zoomen? Plan dan gratis en vrijblijvend een gesprek in met opleidingsadviseur Francisca!

Amsterdam

Krelis Louwenstraat 1
1055 KA Amsterdam

Lokaal 1C19 (trap op en dan 2x naar links)

Parkeren: overdag goedkoop en ‘s avonds gratis
(in de Sinj. Semeynsstraat op 5 min lopen)

Onze inspirerende locatie in Amsterdam. In deze studio in Amsterdam hebben heel wat ontwerpers een flitsende start gemaakt met hun carrière.

Den Haag

Studio Kliek
Westeinde 81
2512 GV Den Haag

Hartje centrum Den Haag. Met veel parkeergarage maar vooral uitstekend openbaar vervoer.

Deze studio bevindt zich in de componistenbuurt en het hartje van de Hofstad. Deze locatie is met het ov heel makkelijk te bereiken.

Tilburg

Fablab 013 Hal 553
Groenstraat 139-155
5021 LL Tilburg

Parkeren kan voor de deur en is bovendien gratis.

Midden tussen de ontwerpers en kunstenaars van het Fablab 013 in een inspirerende ruimte, zodat je creativiteit gestimuleerd wordt.

Utrecht

De Alchemist Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Lokaal MR3 (voorbij de balie, links de gang in. De trap op, door de kantine en de gang volgen).Parkeren kan voor de deur en is bovendien gratis.

Rotterdam

Noordereiland Rotterdam
Prins Hendrikkade 124a
3071 KL Rotterdam

Parkeren is hier altijd gratis.

Leer ontwerpen in de Maasstad. In hartje Rotterdam tussen de skyscrapers op het Noordereiland en daarnaast met een prachtig uitzicht op de Maas.

Zwolle

De Creatieve Coöperatie
Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle

Parkeren kan meestal voor de deur en is ‘s avonds gratis.

Tot slot de studio in Zwolle, onderdeel van de Creatieve Coörporatie. De beste plek voor creatievelingen in het oosten met interesse in een opleiding Vormgeving!