creatief
ondernemen

Als grafisch vormgever, illustrator, fotograaf en maker is de praktische kant van het vak soms een beetje een struggle. Klanten verkrijgen, duidelijk communiceren met een opdrachtgever, je prijs bepalen, je moet overal aan denken als freelancer! Gelukkig biedt Art and the City daarom de module Creatief Ondernemen.

Beschikbaar in het kader van STAP

Module Creatief Ondernemen

Vind je het lastig om jezelf als professional in de markt te zetten? In deze module, onderdeel van de opleiding Conceptontwikkeling, leer je op een creatieve manier te beginnen als ondernemer. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke fotografie of beeldanalyse; hoe breng je door middel van beeld een boodschap dat jouw doelgroep aanspreekt? Zelfs als je benieuwd bent naar het praktische gedeelte met betrekking tot de KvK, communicatie met opdrachtgevers of het vinden van klanten kun je hier perfect terecht. 

Startdata opleiding

Creatief Ondernemen

btw-vrij

Wil jij btw-vrij studeren? Dat kan! Omdat Art City een geregistreerd onderwijsinstituut is bij het CRKBO, is het mogelijk om de opleidingen en cursussen btw-vrij aan te bieden. De opleiding kost daardoor €1000,- btw-vrij! 

stap-budget

Deze opleiding komt in aanmerking voor het STAP-budget! Met deze subsidie van €1.000,-kun je deze opleiding gratis volgen! Vermeld bij je aanmelding dat je gebruik wilt maken van STAP. Je betaalt dan nog niets. Ontvang je uiteindelijk geen subsidie? Dan kun je kosteloos annuleren.

werktuig ppo

Nog meer korting op studeren? Ja, dat lees je goed! Met Werktuig PPO kun je 1/3 van je studiekosten vergoed krijgen. Werktuig PPO staat voor Permanente Professionele Ontwikkeling. Deze financiële bijdrage is speciaal voor mensen die werken in de culturele sector. Meer weten? Klik hier.

Open chat
1
Vragen? Chat met Art City!
Hallo! Art and the City hier - kan ik je helpen?