Art-and-the-city-zwolle

Fantastisch nieuws! Over iets minder dan een maand reist Art and the City naar Zwolle omdat we ook daar cursussen DTP en grafisch ontwerp aan gaan bieden. Leer grafisch vormgeven met de basis van Photoshop, InDesign en Illustrator in het prachtige, kleurrijke gebouw van de Creatieve Coöperatie.

Het gebouw is nog niet zo lang geleden volledig gerestyled door architect Margreet Thijssen en omgebouwd tot een inspirerende plek voor kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Kortom: een uitstekende plek voor mensen met een passie voor design en beginnende vormgevers.

Photoshop
Photoshop wordt natuurlijk gebruikt voor het bewerken van beelden, maar dit bestaat niet alleen uit bijvoorbeeld het aanpassen van de kleuren of het donkerder of lichter maken van een foto. Retoucheren, een verloop toepassen, transformeren, tekstmaskers toevoegen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

InDesign
InDesign is vervolgens het perfecte programma voor het opmaken van pagina’s voor drukwerk. Wil jij een boek, posters of flyers maken en hierin beelden, teksten en logo’s op een grafisch aantrekkelijke manier samenbrengen? Dan ontkom je niet aan InDesign. Het gaat hierbij niet alleen om simpele tekstkaders, maar ook om de sfeer van je gehele lay-out en hoe je je bestand moet aanleveren bij een drukker.

Illustrator
Met Illustrator kun je ten slotte logo’s ontwerpen en lettertypes creëren en is daardoor dus een onmisbaar programma voor illustratoren. Tijdens de cursus leer je onder andere ontwerpen met geometrische vormen, tekenen met het pengereedschap en uitknipmaskers gebruiken.

Zie jij jezelf als een beginnende ontwerper, vormgever, maker of designer? Of lijkt het je simpelweg leuk jezelf verder te ontwikkelen? Bij Art and the City staat de deur voor iedereen open.

Bekijk het schema hieronder en klik op BOEK NU om je in te schrijven voor de eerste reeks DTP cursussen in Zwolle.

Kun je niet op één van onderstaande data? Art and the City geeft ook privélessen en is beschikbaar voor incompany trainingen.

Noorderlingen! Meld je aan voor een cursus grafisch ontwerp in Zwolle!

Welke cursusDag & TijdLes 1   2      3   4
Photoshopmaandag 19:30 uurma 6 mei13-05-1920-05-1927-05-19
Indesignwoensdag 17:00 uurwo 8 mei15-05-1922-05-1929-05-19
Illustratormaandag 19:30 uurma 3 jun.17-06-1924-06-1901-07-19
Photoshopwoensdag 17:00 uurwo 5 jun.12-06-1919-06-1926-06-19

cursus DTP grafisch ontwerp in Zwolle

BOEK NU