085-1301249 (ma-vr tussen 12-14 uur) art@artandthecity.com

Cursus gevorderden Photoshop, Illustrator & InDesign in Amsterdam 

Tijdens de cursus gevorderden Photoshop, Illustrator & InDesign in Amsterdam behandelen wij de geavanceerde gereedschappen van de ontwerpprogramma’s. Na afloop ben je in staat het gehele vormgevingsproces van de verschillende programma’s zelfstandig te doorlopen. Daarna kun je zelf met professionele opdrachten aan de slag!

Om de cursussen Photoshop, Illustrator & InDesign CC Amsterdam voor gevorderden goed te kunnen volgen is het noodzakelijk dat je de basisvaardigheden van deze programma’s beheerst. De cursussen sluiten aan op de basiscursussen van Art and the City. Daarom adviseren wij eerst een basiscursus bij ons te volgen, maar dit is niet strikt noodzakelijk. Ook mensen, die op een andere manier ervaring met de programma’s opdeden, kunnen zich voor de cursussen inschrijven.

Twijfel je of je voldoende basiskennis hebt? Neem dan contact op met de coördinator van Art and the City 020- 789 5037.

PHOTOSHOP:

Tijdens de Cursus Adobe Photoshop CC voor gevorderden leer je geavanceerde filters en maskers gebruiken en complexe collages maken. Daarvoor kun je uiteraard (graag zelfs!) je eigen beeldmateriaal meenemen. Daarnaast gaan we beelden van top photo-shoppers analyseren aan de hand van gebruikte technieken en doelstellingen. Vervolgens ga jij zelf aan de slag om met deze technieken een eigen versie te creëren.


INDESIGN:

Met de cursus Adobe InDesign CC voor gevorderden leer je een zelf de opmaak te maken voor grote en professionele publicaties. Tijdens de cursus worden geavanceerde instrumenten behandeld en leer he sjablonen maken om het opmaakproces te automatiseren, te documenten en druk-klaar te maken. Ook bespreken we enkele technieken om tekstvlakken en/of beeldmateriaal tactisch te positioneren.

ILLUSTRATOR:

De cursus Adobe Illustrator CC voor gevorderden leert je snel mooie, visuele uitingen en presentaties te ontwerpen. Zo leer je bijvoorbeeld een visual van een straat of park geheel in perspectief te plaatsen. Verder geven we je een aantal handige tips, waarmee je nog mooiere infographics, tekeningen en symbolen kunt maken met een professionele uitstraling. 

 

Let op: de gevorderden cursussen worden minder vaak ingeroosterd dan de basiscursussen en raken dus nog sneller vol!