Cursus gevorderden Photoshop, InDesign en Illustrator in Utrecht

– ook in andere steden: bekijk het gehele cursusaanbod

Tijdens de cursus gevorderden Photoshop, Illustrator & InDesign in Utrecht gaan we verder in op de mogelijkheden van de programma’s.

PHOTOSHOP:

Tijdens de vervolgcursus Photoshop werk je aan een aantal grote opdrachten. Je analyseert beelden van top photo-shoppers om daarna een eigen versie met dezelfde technieken te creëren. Je leert werken met de geavanceerde filters en maskers en complexe collages in elkaar zetten. Uiteraard – graag zelfs – werk je met jouw eigen beelden. De vervolgcursussen worden minder vaak gegeven dan de basiscursussen en zijn dus sneller vol.


INDESIGN:

Tijdens de gevorderden cursus Adobe InDesign CC leer je complexe ontwerpen en stramienen voor grote publicaties opzetten. Verder leer je op professionele wijze sjablonen maken om het opmaakproces te automatiseren en documenten druk-klaar te maken. 


ILLUSTRATOR:

Adobe Illustrator is hét programma waarmee je prachtige infographics, tekeningen of symbolen kan maken. De gevorderde toepassingen zijn de afgelopen jaren flink uitgebreid waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld een visual van een straat of park geheel in perspectief te plaatsen. Met deze cursus leer je snel mooie visuele uitingen en presentaties te ontwerpen die professioneel ogen.

Basisniveau?

De gevorderden cursussen van Art and the City sluiten naadloos aan op de basiscursussen. Wil je aan een van de cursussen deelnemen dan heb je bij voorkeur ook de  basiscursus bij Art and the City gevolgd. Het is ook mogelijk als je op andere manier bekend bent geraakt met het programma omdat je bijvoorbeeld al langer met dit programma werkt.

Twijfel je of je voldoende basiskennis hebt neem dan contact op met de coördinator van Art and the City 085-130 12 49 om dit te bespreken. 

Voor deze intensieve groepscursus is het raadzaam om buiten de lessen om voldoende tijd te reserveren om oefeningen te maken. 

Cursus gevorderden Photoshop, InDesign en Illustrator in Utrecht

Cursus gevorderden Photoshop, InDesign en Illustrator in Utrecht