085-1301249 (ma-vr tussen 12-14 uur) art@artandthecity.com

De cursus Grafische vormgeving gaat dit najaar weer van start. Deze keer met een superhoge korting geldig tot 6 december 🙂 Daarna neemt Sinterklaas de taak van kadootjes weggeven over van ons.
In plaats van € 1035,  betaal je slechts € 890,10 ex btw; dat is een korting van bijna € 145 eurootjes! Dit cursuspakket bestaat uit 3 modules van 4 lessen: Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator. Deze modules zijn ook los te boeken en kosten dan € 345 ex btw per stuk. Wil je bijvoorbeeld alleen Photoshop en Illustrator dan hebben we ook een leuke (maar minder hoge) korting voor je van ca. 50 euro. Bij 2 cursussen betaal je nu € 641,70 in plaats van € 690,- ex btw.

Wat leer je op deze cursus Grafische Vormgeving basis?

Alle vaardigheden die je nodig hebt om als DTP’er of grafisch ontwerper aan de slag te gaan! De cursus duurt 3 maanden (12 lessen) en wordt per module wekelijks gehouden op dezelfde tijd. Je kunt er ook voor kiezen om 2 of zelfs 3 keer per week een module te plannen.

Nu denk je natuurlijk: Fantastisch! maar wanneer kan ik beginnen?

Bijvoorbeeld in:

Stad: Startdatum:
Amsterdam
Den Haag woensdag 31 oktober
Eindhoven dinsdag 30 oktober
Rotterdam maandag 29 oktober
Utrecht maandag 29 oktober

Studiebelasting: 


voor deze intensieve groepscursus is het raadzaam om naast de lessen voldoende tijd te reserveren om de oefeningen die in de syllabus staan te maken. Voldoende tijd is circa ± 2 uur per week. De volgorde waarin je de modules gaat volgen is niet van belang. Kies een stad, kies een dag & tijd en kies een startdatum per module. Deze cursus raakt snel vol – dus weer er snel bij en geef je tijdig op! Vol = vol. We hebben maar kleine groepen en kunnen daarmee maar maximaal 9 personen plaatsen.