De cursus Grafische vormgeving gaat dit najaar weer van start. Deze keer met een superhoge korting geldig tot 6 december 🙂 In plaats van € 1035,  betaal je slechts € 890,10 ex btw; dat is een korting van bijna € 145 eurootjes! Dit cursuspakket bestaat uit 3 modules van 4 lessen: Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator. Deze modules zijn ook los te boeken en kosten dan € 345 ex btw per stuk. Wil je bijvoorbeeld alleen Photoshop en Illustrator dan hebben we ook een leuke (maar minder hoge) korting voor je van ca. 50 euro. Bij 2 cursussen betaal je nu € 641,70 in plaats van € 690,- ex btw.

Wat leer je op deze cursus Grafische Vormgeving basis?

Alle vaardigheden die je nodig hebt om als DTP’er of grafisch ontwerper aan de slag te gaan! De cursus duurt 3 maanden (12 lessen) en wordt per module wekelijks gehouden op dezelfde tijd. Je kunt er ook voor kiezen om 2 of zelfs 3 keer per week een module te plannen.

Nu denk je natuurlijk: Fantastisch! maar wanneer kan ik beginnen?

Bijvoorbeeld in:

Stad: Startdatum: Startdatum:
Amsterdam woensdag 26 september maandag 8 oktober
Den Haag maandag 24 september woensdag 31 oktober
Eindhoven maandag 24 september dinsdag 30 oktober
Rotterdam maandag 24 september maandag 29 oktober
Utrecht dinsdag 25 september maandag 29 oktober

Studiebelasting: 


voor deze intensieve groepscursus is het raadzaam om naast de lessen voldoende tijd te reserveren om de oefeningen die in de syllabus staan te maken. Voldoende tijd is circa ± 2 uur per week. De volgorde waarin je de modules gaat volgen is niet van belang. Kies een stad, kies een dag & tijd en kies een startdatum per module. Deze cursus raakt snel vol – dus weer er snel bij en geef je tijdig op! Vol = vol. We hebben maar kleine groepen en kunnen daarmee maar maximaal 9 personen plaatsen.