Cursus Illustrator Den Haag

Volg de cursus Illustrator in Den Haag!

Met de cursus Adobe Illustrator Den Haag leer je logo’s, vormen, patronen, infographics en cartoons maken. De cursus richt zich met name op het ontwikkelen van graphic art. We besteden aandacht aan de tekenmogelijkheden van Illustrator en leren je pixels omzetten naar vectorafbeeldingen.

Deze cursus is ook te volgens als onderdeel van de cursus DTP Grafisch ontwerp!

Start: 26-08-2019 maandag 19.00-21.30
Start: 1-11-2019 vrijdag 15.30-18.00
Start: 25-11-2019 maandag 19.00-21.30

Je leert de volgende basisvaardigheden:
  • Vormen maken en verankeren
  • Werken met tekst
  • Een logo maken uit verschillende vormen
  • Omgaan met vectorafbeeldingen
  • Kleurverloop aanbrengen
  • Objecten transformeren
  • Patronen maken
  • Documenten drukklaar aanleveren

Het gaat tijdens deze cursus Illustrator Den Haag om de basis. Om goed mee te kunnen komen met het lesprogramma moet je echter wel over basale computervaardigheden beschikken. Zo moet je bijvoorbeeld vertrouwd zijn met begrippen als ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Twijfel je of voldoende basiskennis hebt? Neem dan contact met ons op via 085 – 130 12 49. De meeste cursisten gebruiken een eigen laptop, maar je kunt tegen vergoeding natuurlijk gebruik maken van een van onze laptops tijdens de les. Art and the City in Den Haag bevindt zich in de Bink 36 aan Binckhorstlaan 36–M136. Dit is zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en je kunt er bovendien gratis parkeren.

Tekenen met Illustrator, hoe doe je dat?

Tekenen en schetsen kan op veel verschillende manieren. Een belangrijke is tekenen met de pen. Het Pengereedschap is onmisbaar voor elke grafisch ontwerper. Als je het eenmaal goed onder de knie hebt, is het de meest precieze manier om te tekenen. Leer alle technieken en trucjes tijdens de cursus Illustrator Den Haag!

 
Inspiratie nodig voor je begint aan de cursus Illustrator Den Haag? Breng een bezoek aan Het Paleis om de meesterwerken van M.C. Escher te bekijken!