085-1301249 (ma-vr tussen 12-14 uur) art@artandthecity.com

 

Cursus Illustrator Rotterdam

Met de cursus Adobe Illustrator in Rotterdam leer je logo’s, vormen, patronen of cartoons maken voor op flyers of posters. De cursus richt zich met name op het ontwikkelen van graphic art. We besteden aandacht aan de tekenmogelijkheden van Illustrator en leren je pixels omzetten naar vectorafbeeldingen. Tijdens deze Illustrator cursus leer je tekenen zonder ooit een potlood vast gehouden te hebben. We werken aan de hand van voorbeelden zoals die in een aantal bekende magazines worden gebruikt, maar je mag natuurlijk ook je eigen ingescande schetsen meebrengen. 

Start: 25-09-2019 woensdag 9.00-11.30
Start: 30-10-2019 woensdag 19.00-21.30

Tekenen met Illustrator

Een Illustrator cursus zou niet compleet zijn zonder het leren schetsen met het pen- en potloodgereedschap. Maar hoe doe je dat nou? Hoe teken je in Illustrator?

Links in het ‘Gereedschappenpalet’ kun je het Potloodgereedschap (N) selecteren. 

 

Het gaat om een basiscursus Illustrator. Om goed mee te kunnen komen met het lesprogramma moet je over basale computervaardigheden beschikken. Zo moet je bijvoorbeeld vertrouwd zijn met begrippen als ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Twijfel je of voldoende basiskennis hebt? Neem dan contact met ons op via 085 -130 1249. De meeste cursisten gebruiken een eigen laptop, maar je kunt tegen vergoeding gebruik maken van een van onze laptops tijdens de les.

Art and the City Rotterdam bevindt zich aan de IJsclubstraat 9-D. Dat is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en je kunt er ’s avonds gratis parkeren in de omgeving. Het openbaar vervoer is goed, zoals overal in Rotterdam. Overdag is het wel betaald parkeren maar tegen een laag tarief.
 
Wist je trouwens dat studiekosten aftrekbaar zijn? 
Ook voor Illustrator Rotterdam bij Art and the City zijn de studiekosten aftrekbaar

Lees hieronder over dit belastingvoordeel.
Schrijf je nu in voor een van de DTP cursussen bij Art and the City en verreken de kosten aan het eind van het jaar met je belastbaar inkomen. Je leven lang blijven studeren of je kennis bij blijven houden is een trend. En gelukkig biedt de belastingdienst fiscale voordelen voor het volgen van een opleiding. Volg je een studie en heb je géén recht meer op studiefinanciering? Dan kun je de kosten van jouw opleiding aftrekken van je belastbaar inkomen.

Ontvang je al vergoedingen van anderen? Bijvoorbeeld van je werkgever. Dan moet je die wel eerst van de gemaakte kosten aftrekken. Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst en zoek op ‘studiekosten en aftrekposten’. 

 
 
Privé cursus DTP, Photoshop, InDesign of Illustrator
Cursus Grafisch ontwerp DTP Rotterdam
Cursus Illustrator Rotterdam
cursus grafisch ontwerp Utrecht vervolg