Volg onze cursus Illustrator in Rotterdam!

Met de cursus Adobe Illustrator in Rotterdam leer je logo’s, vormen, patronen of cartoons maken voor op flyers of posters. De cursus richt zich met name op het ontwikkelen van graphic art. We besteden aandacht aan de tekenmogelijkheden van Illustrator en leren je pixels omzetten naar vectorafbeeldingen. Met de Cursus Illustrator Rotterdam leer je tekenen zonder ooit een potlood vast gehouden te hebben. We werken aan de hand van voorbeelden zoals die in een aantal bekende magazines worden gebruikt, maar je mag natuurlijk je eigen ingescande schetsen meebrengen. 

Start: 9-04-2019 dinsdag 19.00-21.30
Start: 15-05-2019 woensdag 9.00-11.30
Start: 12-06-2019 woensdag 19.00-21.30

Je leert de volgende basisvaardigheden:

  • Vormen maken en verankeren
  • Werken met tekst
  • Een logo maken uit verschillende vormen
  • Omgaan met vectorafbeeldingen
  • Kleurverloop aanbrengen
  • Objecten transformeren
  • Patronen maken
  • Documenten druk-klaar aanleveren

Het gaat om een basiscursus Illustrator. Om goed mee te kunnen komen met het lesprogramma moet je over basale computervaardigheden beschikken. Zo moet je vertrouwd zijn met begrippen als ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Twijfel je of voldoende basiskennis hebt? Neem dan contact met ons op via 085 – 1301249. De meeste cursisten gebruiken een eigen laptop, maar je kunt tegen vergoeding gebruik maken van een van onze laptops tijdens de les. 

 

Cursus Illustrator Rotterdam

Art and the City Rotterdam bevindt zich aan de IJsclubstraat 9-D. Dat is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en je kunt ’s avonds gratis parkeren in de omgeving. Het openbaar vervoer is goed, zoals overal in Rotterdam. Overdag is het wel betaald parkeren maar tegen een laag tarief.

 

Wist je trouwens dat studiekosten aftrekbaar zijn? 

Cursussen Art and the City: Studiekosten aftrekbaar

 

Lees hieronder over dit belastingvoordeel.
Schrijf je nu in voor een van de DTP cursussen bij Art and the City en verreken de kosten aan het eind van het jaar met je belastbaar inkomen. Je leven lang blijven studeren of je kennis bij blijven houden is een trend. En gelukkig biedt de belastingdienst fiscale voordelen voor het volgen van een opleiding. Volg je een studie en heb je géén recht meer op studiefinanciering? Dan kun je de kosten van jouw opleiding aftrekken van je belastbaar inkomen.

Ontvang je al vergoedingen van anderen? Bijvoorbeeld van je werkgever. Dan moet je die wel eerst van de gemaakte kosten aftrekken. Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst en zoek op ‘studiekosten en aftrekposten. 

 
 
 

cursus illustrator Rotterdam

 

cursus illustrator Rotterdam

 

cursus illustrator Rotterdam

 

cursus illustrator Rotterdam