Met de cursus Adobe Illustrator van Art and the City leer je tekenen, logo’s, flyers of posters maken. De interface lijkt op die van Photoshop en Indesign maar je werkt met vector afbeeldingen en heeft meer vrijheid in het maken van grote losse bestanden. Deze cursus is ook een basiscursus Illustrator maar gericht op het ontwikkelen van graphic art. Je leert vormen maken, tekeningen of schetsen ingescand te gebruiken en natuurlijk de teken mogelijkheden zelf van Illustrator te gebruiken. Het omzetten van pixels naar vector afbeeldingen met de nieuwe ‘Image Trace’ mogelijkheid van CC. Wij werken aan de hand van voorbeelden zoals die in een aantal bekende magazines worden gebruikt.

Je moet vertrouwd zijn met begrippen als ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Twijfel je of je voldoende basiskennis hebt neem dan contact op met de coördinator van Art and the City 085 – 1301249 om dit te bespreken. De meeste cursisten gebruiken een eigen laptop maar je kunt tegen een vergoeding van € 25 gebruik maken van een van onze laptops tijdens de lessen bij Art and the City. Je kunt een demoversie de middag of avond voor aanvang van de cursus downloaden via Adobe. Deze is een week geldig. Deze cursus duurt 4 weken en kun je naast Tilburg ook volgen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam.

BOEK NU

Factsheet

  • Aantal lessen: 4
  • Hoe lang duurt een les  2,5 uur
  • Inclusief: Een syllabus, koffie, thee, wat lekkers.
De meeste cursisten gebruiken hun eigen laptop maar u kunt tegen een vergoeding van € 25 voor de gehele periode gebruik maken van een laptop van ons tijdens de lessen.
Na afloop kan u een certificaat aanvragen. Dit certificaat is erkend voor HBO opleidingen in Nederland en levert u (bij inschrijving aan een HBO opleiding) 5 studiepunten op.

 

Kies je stad: Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht