Cursus online Marketing

Cursus Online Marketing – online te volgen

Wil jij je carrièremogelijkheden als online marketeer vergroten? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Maar ook als je een carrièreswitch wilt maken in de richting van online-marketing of een eigen bedrijf / webshop / start-up hebt en je dit op een slimme manier in de markt wil zetten. Deze online te volgen cursus Online Marketing zorgt voor een goede basis van dit vak in een compact individueel leertraject.

Wat wordt er behandeld?

Theorie

Praktijk

Hoe is de opzet?

De cursus start elke maand en bestaat uit 4 lessen wekelijks te volgen. Je kiest een vaste dag en tijd. Het maximaal aantal deelnemende cursisten per maand is 5.

Je volgt de training online en neemt dus individueel deel aan de cursus. De training omvat een theoretisch en praktisch deel waarbij je elke week aan een deel van je marketingplan werkt en bespreekt in een Skype gesprek met je docent.

Aan het eind van dit traject heb je de grote lijnen van je plan staan en kun je dit in de praktijk gaan implementeren. Bij het inzetten van middelen – zoals bijvoorbeeld een fraaie banner voor op je Facebook bedrijfspagina is het handig als je enige kennis van Photoshop hebt.

Wat heb je nodig?