Cursus Photoshop in Rotterdam

In deze cursus Photoshop die als avondcursus in Rotterdam wordt gehouden leer je de belangrijkste mogelijkheden kennen van het beeldbewerkingsprogramma Photoshop CS of CC. Je raakt vertrouwd met alle technieken en toepassingen van Adobe Photoshop en kan na de tweede avond al zelfstandig aan de slag. De cursussen van Art and the City zijn kort, krachtig en betaalbaar.

Voor wie: iedereen die betrokken is bij het bewerken van digitaal beeldmateriaal: fotografen, stylisten, ontwerpers of uitgevers.

Wat leer je tijdens de cursus Photoshop Rotterdam?

Basiskennis van het programma zoals:

Meer geavanceerde functies van het programma zoals:

Basis-computerkennis is vereist om met deze cursus mee te doen. Je moet bijvoorbeeld vertrouwd zijn met begrippen als ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Twijfel je of je voldoende basiskennis hebt neem dan contact op met ons kantoor 010-3070547 om dit te bespreken.

 Mocht je de software nog niet hebben, download dan de proefversie via deze link: http://www.adobe.com/nl/downloads.html. Deze proefversie is 7 dagen te gebruiken (versie CC). Je kunt daarna een abonnement afsluiten bij het softwarehuis Adobe tegen een sterk gereduceerd tarief. Dit is de studentenversie en deze kun je een jaar lang gebruiken. Je sluit ook het abonnement af voor een jaar. De pagina van de Adobe software.

Cursus vol? Je kunt deze cursus ook in Den Haag volgen!

Wij hebben verschillende docenten in de regio Rotterdam die de cursus Photoshop geven. Een van de docenten is Francisca Rosner.

Er wordt een syllabus uitgereikt in de cursus maar dat is een zeer beknopt naslagwerkje. Hetgeen je leert in de cursus is onmogelijk in een boekje te vatten. Een groot naslagwerk met alle mogelijkheden van dit programma zijn wel in het boek ‘Classroom in a book’ (ook in het Nederlands) te vinden. Dit boek kun je – met korting – via ons bestellen als je een cursus gaat volgen. Bij jouw bestelling van de cursus volgt de optie om ook het boek te bestellen.

Dit boek kun je als naslagwerk gebruiken bij de Cursus Photoshop Rotterdam

 De cursussen van Art and the City zijn kort, krachtig en betaalbaar.

Wat cursisten over deze cursus zeiden:

“Het was een goede cursus, erg veel geleerd. Soms wel pittig ook.”

Melina | cursist Photoshop Rotterdam

“Het was een goede bijspijker cursus, ik had ooit met het programma gewerkt maar lang niks meer mee gedaan. Dankzij de cursus kan ik nu weer vlot vooruit en kan ik de technieken die ik geleerd heb ook voor mijn werk inzetten.”
Mark | deelnemer cursus Photoshop Rotterdam

“Als Newbee met Photoshop was ik bang dat het een tijd zou duren voor ik er echt iets mee kon. Als programmeur toch makkelijk om ook met Photoshop snel te kunnen werken…. Maar met deze cursus had ik een supersnelle learning-curve.

Kortom, prima cursus, heldere uitleg en veel leuke trucjes geleerd”.

Arjan | cursist Photoshop

“In korte tijd veel geleerd van een vaardige docent die erg veel wist, niet alleen van Photoshop maar ook van andere computerprogramma’s en fotografie. Een aanrader! ”

Eveline | Beoordeling: 9 |