Cursus Photoshop Rotterdam

Cursus Photoshop bij Art and the City rotterdam

Tijdens de cursus Photoshop Rotterdam leer je de belangrijkste mogelijkheden kennen van het beeldbewerkingsprogramma Photoshop CC. We leren je in korte tijd de handige technieken en bijbehorende gereedschappen van Adobe Photoshop. Na de eerste les kan je al zelfstandig aan de slag. Onze cursussen worden kenmerken doordat ze kort, krachtig en betaalbaar zijn. Bovendien is de lesstof zeer compact en compleet. Daarmee begrijp je na het volgen van de basiscursus hoe het programma in elkaar zit. Je leert bijvoorbeeld precies hoe je bepaalde functies kan vinden in deze cursus in Rotterdam. Deze cursus maakt onderdeel uit van onze grafische cursussen die Art and the City in Rotterdam organiseert. Naast fotoshop kun je ook Indesign en Illustrator volgen bij ons. De Photoshop cursus is op dit moment wel het populairst van de Grafisch ontwerp cursussen die wij verzorgen.

Start: 25-09-2019 woensdag 19.00-21.30
Start: 27-11-2019 woensdag 9.00-11.30

Doelgroep

Deze cursus Photoshop Rotterdam is voor Iedereen die betrokken is bij het bewerken van digitaal beeldmateriaal: fotografen, stylisten, ontwerpers of uitgevers. Maar ook Marketeers, communicatiemensen en content creators.

Voorkennis

Om goed met de cursus mee te kunnen doen moet je over basale computerkennis beschikken. Je moet bijvoorbeeld vertrouwd zijn met begrippen als ‘copy & paste’ en ‘klik & sleep’. Omdat je snel een bestand of object moet kunnen verplaatsen en weten waar je bijvoorbeeld je documenten opslaat op je computer is dit zeer belangrijk. Twijfel je of je voldoende basiskennis hebt neem dan contact op met ons kantoor om dit te bespreken via 085-130 12 49 of mail ons even.

Schrijf je in!

Wat leer je op de cursus Photoshop Rotterdam?

Basiskennis van het programma zoals:

  • Interface
  • Gereedschappen, paletten & menu’s
  • Navigatie en Stramien ( linialen en hulplijnen)
  • Documenten aanmaken in verschillende formaten

Meer geavanceerde functies van het programma zoals:

  • Beelden of foto’s bewerken
  • Kleurcorrecties, kleurbalans, contrast
  • Het werken met lagen (laagstijlen, importeren, organiseren)
  • Het werken met tekst (tekst invoegen en aanpassen, alinea functies)
  • Een selectie maken met de lasso
  • Beelden vrijstaand maken
cursus photoshop Rotterdam
cursus Photoshop Rotterdam
Cursus Photoshop Rotterdam
Cursus Photoshop Rotterdam
Cursus Photoshop Rotterdam

Wat kan je eigenlijk allemaal met Adobe Photoshop?

[insert cliché] wat niet? Photoshop is een pixel bewerkingsprogramma en wordt grotendeels gebruikt voor fotobewerking. Grafisch designer en fotografen gebruiken dit programma met als doel drukwerk, online uitingen of zelfstandige foto’s te optimaliseren. De mogelijkheden zijn enorm. Het komt er grotendeels op neer een foto wat donkerder of lichter te maken. De andere opties zijn: de kleuren veranderen, montages maken, bijsnijden of uitknippen, vergroten of verkleinen. Dus van kleur of tint veranderen of bijknippen. En dan op allerlei enorm gevarieerde manieren en variaties.

Grootte van de groepen

Tussen de 7 en 9 personen. Het kan wel eens zijn dat iemand een les in wil halen bij een andere groep en dat er dan wat meer mensen zijn. Het minimum aantal deelnemer is overigens 3. Niet slecht he? Vinden wij zelf ook relaxed.

Leuke actie bij Drukwerkdeal:  Dé openingszinnen voor iedere vormgever..

cursus photoshop Rotterdam
Samenvatting
Cursus Photoshop
Aangeboden dienst
Cursus Photoshop
Naam van de leverancier
Art and the City,
IJsclubstraat 9,Rotterdam,Zuid-Holland-3061 GR,
Telephone No.085 130 1249
Stad
Rotterdam
Omschrijving
Cursus Adobe Photoshop basis in Rotterdam van Art and the City. Leer foto's bewerken als een pro in vier weken!