Cursus Photoshop Utrecht

Art and the City leert je binnen vier weken alle basisvaardigheden van Adobe Photoshop!

De cursus Photoshop Utrecht bestaat uit 4 lessen van 2.5 uur. Deze worden gegeven door één van onze ervaren docenten. Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in het programma dat ze doceren, maar ook altijd werkzaam in het grafische vak. Zodoende is geen vraag te gek en leer je uit eerste hand alles over DTP.

cursus photoshop utrecht
cursus photoshop utrecht

Photoshop is een grafisch programma ontwikkeld voor het bewerken van foto’s en ander digitaal beeldmateriaal. Photoshop is gericht op professionele gebruikers. De eerste versie verscheen in februari 1990, intussen al zo’n 30 jaar geleden! Maar wat kun je allemaal doen in Photoshop? Denk onder andere aan:

  • Afbeelden lichter en donkerder maken
  • Beelden van kleur veranderen
  • Foto’s groter of kleiner maken
  • (Glamour) retoucheren
  • Actions en templates gebruiken
  • Lokale bewerkingen en maskers toepassen

Deze onderwerpen komen uiteraard uitgebreid aan bod tijdens de cursus. Heb jij echter specifieke vragen? Bijvoorbeeld hoe je een filter gebruikt in Photoshop? Art and the City heeft ook hier rekening mee gehouden. Elke les is opgebouwd uit theorie en de technische toepassing, maar er is altijd ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Klik eens bovenaan op Filter > Filtergalerie en kijk wat er gebeurt.

cursus photoshop utrecht
Inspiratie nodig voor je begint aan de cursus Photoshop Utrecht? Bezoek het Cobra Museum voor Moderne kunst en laat je verrassen!