085-1301249 ➙ ma-vr 9-18 uur of ➙ office@artandthecity.com

Cursus Illustrator | basis

 345,00 ex btw

Leer ontwerpen met cursus Illustrator

Met de cursus Adobe Illustrator van Art and the City leer je tekenen en gebruik maken van de vormen en mogelijkheden die het programma biedt om graphic art, iconen of logo’s te creëren. Illustrator werkt met ‘vectorafbeeldingen’, waarmee je veel vrijheid hebt in het maken van grote posters of bestanden. Een ideaal programma om fraaie graphics mee te maken voor print of web. Schrijf je nu in en leer ontwerpen met cursus Illustrator!

 • Startdatum: eerste datum van 4 lessen 2,5 uur wekelijks gehouden
 • Hoe schrijf je je in: kies een stad of digitaal klaslokaal en startmoment.Volg alle lessen klassikaal in je eigen stad (vanaf april hopelijk weer) of start direct en kom naar ons Digitale Klaslokaal. Meer informatie over het digitale klaslokaal
Wissen

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? dan kun je na afloop een diploma halen. 

Beschrijving

Met de cursus Adobe Illustrator van Art and the City leer je tekenen en gebruik maken van de vormen en mogelijkheden die het programma biedt om graphic art, iconen of logo’s te creëren. Adobe Illustrator werkt met vector afbeeldingen waarmee je veel vrijheid hebt in het maken van grote posters of bestanden. Dus, leer ontwerpen met cursus illustrator. Een ideaal programma om fraaie graphics mee te maken voor print of web. Uiteraard kun je daarnaast ook heel mooi graphics ontwerpen met Illustrator. Een start daarmee maak je in deze basiscursus Illustrator.

Wat leer je op de Cursus Illustrator?

 • Een logo ontwerpen
 • Omgaan met vector afbeeldingen
 • Kleurverloop aanbrengen
 • Objecten transformeren
 • 3D objecten maken
 • Patronen maken
 • Tekenen met geometrische vormen
 • Groeperen en uitlijnen van vormen
 • De pathfinder gebruiken
 • Kleurstalen
 • Typografie
 • Uitknipmaskers

 Voor deze intensieve cursus is het raadzaam om buiten de lessen voldoende tijd te reserveren om de oefeningen die in de syllabus staan te maken.

Wat heb je nodig?
Adobe software, versie CS6 of CC Eigen laptop (zie richtlijnen), apple of windows Computervaardigheden, denk hierbij aan; copy & paste’ en ‘klik en sleep’.

Voorkennis
Om goed met de cursus mee te kunnen doen moet je over basale computerkennis beschikken. Je moet bijvoorbeeld vertrouwd zijn met begrippen als ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Twijfel je of je voldoende basiskennis hebt neem dan contact op met ons kantoor om dit te bespreken via 085 – 1301249. Denk je dat wel al een mooie basis aan skills in Illustrator hebt kijk dan bij onze vervolgcursus Illustrator.

Certificaat
Na afloop kun je een certificaat van deelname aanvragen. Zodra je cursus afgerond is ontvang je een evaluatiemail met daarin een paar opties om ons te vertellen wat je van de cursus vond. Via datzelfde formulier kan je je gegevens achterlaten zodat wij dan een certificaat voor je kunnen gaan maken. 

Kun je al met deze gereedschappen werken?
Pentool
Pathfinder
Witte pijl

én/of heb je korter dan 5 jaar geleden met Illustrator gewerkt? Kijk dan of de cursus Illustrator voor gevorderen beter bij jou past.

Privéles:

Deze cursus is uiteraard ook als privé-cursus te volgen. Werk 1 op 1 met een docent aan je projecten.

Cursus Illustrator in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag

https://www.instagram.com/artandthecitynl/

Volg ons op Instagram

 

 

 

 

https://twitter.com/artandthecity

Of volg ons via Twitter …

 

 

 

https://www.facebook.com/ArtandtheCityCursussen/

en we zitten ook  op Facebook.

 

 

 

 

Lees hier de reviews van cursisten!

Afbeeldingen zijn van Freepick – en zijn zoals de naam al doet vermoeden gratis.. Dit en meer handige tips hoor je op de cursus!

Open chat
1
Vragen?
Hi ! kan ik je helpen?
Powered by