WordPress | privé les

 534,00 ex btw

Eindelijk een website maken met een van de mooie thema’s van WordPress? Heb je een goed idee of de wens om een website te maken? Kom dan een privétraining volgen bij ons op de studio van Art and the City of bij jou thuis aan de keukentafel. Samen met een zeer ervaren ontwerper en docent realiseer je een website binnen 3 weken. Vooraf is het handig om al een URL te hebben. Instructies hierover ontvang je ruim voor aanvang van de cursus. Let Op! Start wanneer het jou uitkomt! Geef je voorkeur voor stad, tijd en datum door en meld je aan. Heb je een vriend/kennis/collega die samen met jou deze training wil volgen dan hebben wij een aantrekkelijke korting voor jullie. Informeer bij de coördinator naar de mogelijkheden.

Wissen

Meer cursussen volgen?

Honger naar nog meer kennis? doe er 2 en ontvang korting! (of 3 en ontvang nog meer korting).

Beschrijving

Cursus WordPress

De voordelen van het gebruik van WordPress om je website te maken zijn er tal. Je bent niet meer afhankelijk van een websiteontwerper omdat het een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) heeft. De ingebouwde optimalisatie voor vindbaarheid door Google werkt heel eenvoudig. Je hebt alle vrijheid om – ondanks de voorgeprogrammeerde templates – het ontwerp aan te passen.
Je kunt ook tijdens de vakantie of onderweg gemakkelijk de website via een tablet aanpassen en bijwerken met actuele informatie. En het laatste voordeel is natuurlijk dat het geheel gratis te gebruiken is en er voor de meeste templates een uitgebreide community is om je te ondersteunen bij specifieke vragen. Zelfs de Plug-ins worden over het algemeen gratis aangeboden.

Welke onderwerpen komen er aan bod:

  • Uiteraard de installatie en activatie van WordPress en een aansprekend ‘Theme’.
  • Hoe werken posts, afbeeldingen en pagina’s.
  • Welke plugins zijn handig en noodzakelijk?
  • Hoe maak je een contactformulier?
  • En buitengewoon belangrijk: hoe optimaliseert je de website voor zoekmachines, de zogenaamde SEO

Start wanneer het jou schikt. Deze cursus van 3 lessen is te volgen in 5 verschillende steden. Individuele les.

Andere suggesties…