085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

wordpress
vervolg

WordPress is een open source content management systeem. En om het iets langer, maar simpeler te zeggen: WordPress is een programma waarmee je een website, blog of webshop kunt bouwen en onderhouden. WordPress zelf is gratis, enorm populair en redelijk makkelijk om te leren. Tijdens deze vervolg cursus wordt ingegaan op de geavanceerde technieken van dit CMS.

een state-of-the-art CMS

priveles-2,5uur

WordPress is het populairste content management systeem (CMS) ter wereld. Meer dan 30% van alle websites op aarde gebruikt WordPress. En meer dan 60% van alle websites die een CMS gebruiken, gebruikt WordPress. De nummer twee, Joomla, heeft een marktaandeel van ongeveer 5%. Dit betekent dat WordPress twaalf keer zo populair is dan de nummer twee.

Het is vrij eenvoudig om een eigen WordPress website te maken. Ook voor totale beginners. Dit komt omdat WordPress werkt templates (thema’s) en plugins. Je bouwt dus niet een website vanuit het niets op. Je kiest een template die bij jou past en die pas je naar wens aan.

hoe werkt het en
wanneer kan ik starten?

Elke module van Art City bestaat uit 4 lessen van 2,5 uur. De volledige cursus Webdesign Basis bestaat dus uit 12 lessen. Elke groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Klik om je in te schrijven voor één of meerdere modules op een button hierboven. Kijk rechts voor de actuele startdata. Tenzij anders aangegeven gaat het om een digitale module.

Na inschrijving krijg je van Art City een bevestiging via de mail. Voor aanvang van de eerste les ontvang je een mail met aanvullende informatie, bijvoorbeeld over de software. Wist jij dat je als cursist bij Art City korting krijgt bij Adobe? In plaats van 60,49 betaal je 19,66 voor alle beeldbewerkingsprogramma’s! 

  • Ma 7 jun. 19:00: Photoshop
  • Di 8 jun. 19:00: Illustrator
  • Wo 9 jun. 19:00: InDesign in Utrecht
  • Vr 11 jun. 15:30: InDesign

start elke maand.
leer in je eigen tempo.
ontvang feedback.

  • Samen met je medecursisten kun je meekijken op het scherm van je docent.
  • Is er iets onduidelijk? Dan kun je dit gelijk vragen en kijkt de docent bij jou mee!
  • Kleine groepen, zodat er maximale aandacht en tijd is voor alle deelnemers, net als in het fysieke klaslokaal.
  • Je ontvangt na afloop een opname van de les. Zo kun je alles nog eens op je gemak nakijken.
  • Daarnaast ontvang je uiteraard een uitgebreide syllabus met oefenmateriaal en opdrachten.
  • Je kunt kiezen voor de gehele cursus Webdesign Basis, of een losse module Elementor, WordPress of Adobe Xd.

Ik heb net mijn cursus Photoshop bij Sander in Utrecht afgerond en wederom (na InDesign) fantastisch uitgelegd. Mijn complimenten aan de organisatie en de duidelijkheid van Sander hoe hij alles uitlegt.

Review van oud-cursist Iskander Nizam
over de cursus Grafisch Ontwerp Basis.

Art and the City

Het was ontzettend tof! Ik heb heel veel opgestoken en meteen kunnen toepassen! Echt aan te raden. Ik heb het ook aangeraden aan anderen en ik hoop dat er meer aanmeldingen komen! Was super leerzaam en een heel lieve lerares waar ik maandag weer mee in de klas zit! Kortom, erg succesvolle cursus!

Review van cursist Fitrah Umbrella
over de cursus InDesign bij Inge Stolwijk!
Open chat
Vragen? chat met Art City
Hallo, hier Team Art City - kan ik je helpen?