085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

elementor
vervolg

Tijdens de cursus Elementor Basis leer je werken met deze populaire page builder. Dit is een plug-in van WordPress, waarmee je snel en gemakkelijk gebruiksvriendelijke en vooral prachtige websites bouwt, zonder codetaal!

webdesign met elementor

Elementor is dus een page builder voor WordPress met een drag en drop interface. Dit houdt in dat je met Elementor geavanceerde pagina’s voor je website kunt maken, zonder een enkele regel code te schrijven. Elementor is erg populair en heeft dan ook al meer dan 1 miljoen actieve gebruikers binnen de WordPress repository. En dat is niet voor niets! In tegenstelling tot veel andere page builders is Elementor niet alleen heel goed, maar ook nog eens volledig gratis en open source. In principe kun je Elementor voor elke website en elke pagina gebruiken.

hoe werkt het en
wanneer kan ik starten?

Elke module van Art City bestaat uit 4 lessen van 2,5 uur. De volledige cursus Webdesign Basis bestaat dus uit 12 lessen. Elke groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Klik om je in te schrijven voor één of meerdere modules op een button hierboven. Kijk rechts voor de actuele startdata. Tenzij anders aangegeven gaat het om een digitale module.

Na inschrijving krijg je van Art City een bevestiging via de mail. Voor aanvang van de eerste les ontvang je een mail met aanvullende informatie, bijvoorbeeld over de software. Wist jij dat je als cursist bij Art City korting krijgt bij Adobe? In plaats van 60,49 betaal je 19,66 voor alle beeldbewerkingsprogramma’s! 

  • Ma 7 jun. 19:00: Photoshop
  • Di 8 jun. 19:00: Illustrator
  • Wo 9 jun. 19:00: InDesign in Utrecht
  • Vr 11 jun. 15:30: InDesign

start elke maand.
leer in je eigen tempo.
ontvang feedback.

  • Samen met je medecursisten kun je meekijken op het scherm van je docent.
  • Is er iets onduidelijk? Dan kun je dit gelijk vragen en kijkt de docent bij jou mee!
  • Kleine groepen, zodat er maximale aandacht en tijd is voor alle deelnemers, net als in het fysieke klaslokaal.
  • Je ontvangt na afloop een opname van de les. Zo kun je alles nog eens op je gemak nakijken.
  • Daarnaast ontvang je uiteraard een uitgebreide syllabus met oefenmateriaal en opdrachten.
  • Je kunt kiezen voor de gehele cursus Webdesign Basis, of een losse module Elementor, WordPress of Adobe Xd.

Ik heb net mijn cursus Photoshop bij Sander in Utrecht afgerond en wederom (na InDesign) fantastisch uitgelegd. Mijn complimenten aan de organisatie en de duidelijkheid van Sander hoe hij alles uitlegt.

Review van oud-cursist Iskander Nizam
over de cursus Grafisch Ontwerp Basis.

Art and the City

Het was ontzettend tof! Ik heb heel veel opgestoken en meteen kunnen toepassen! Echt aan te raden. Ik heb het ook aangeraden aan anderen en ik hoop dat er meer aanmeldingen komen! Was super leerzaam en een heel lieve lerares waar ik maandag weer mee in de klas zit! Kortom, erg succesvolle cursus!

Review van cursist Fitrah Umbrella
over de cursus InDesign bij Inge Stolwijk!
Open chat
Vragen? chat met Art City
Hallo, hier Team Art City - kan ik je helpen?