Opleiding DTP Grafisch Ontwerp | met diploma

 1.925,10 ex btw

Leertraject DTP grafisch ontwerp met diploma. Dit is in de avond te volgen. Wordt in 6 maanden grafische vormgever en haal een diploma! Mooi op je c.v.

Product Quantity

Cursus Photoshop | basis

Wissen
1

Cursus Illustrator | basis

Wissen
1

Cursus InDesign | basis

Wissen
1

Cursus Photoshop | vervolg

Wissen
1

Cursus Illustrator | vervolg

Wissen
1

Cursus InDesign | vervolg

Wissen
1

Examen en Diploma

Examen en Diploma! Dit examen wordt 2 keer per jaar afgenomen in Utrecht. Het bestaat uit 2 delen: het eerste deel omvat een praktijkopdracht. Dit moet je vooraf insturen. Het tweede deel bestaat uit een theorie test: een aantal multiple choice vragen en een aantal open vragen. Deelnemers moeten zowel de basis als vervolg cursus DTP Grafisch Ontwerp hebben gevolgd om mee te kunnen doen aan deze test.

1

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? doe er 2 en ontvang korting! 
(of 3 en ontvang nog meer korting).

Beschrijving

Wat leer je op de opleiding DTP grafisch ontwerp?

basis en vervolg leertraject met examen

Basismodules

Je gaat werken met grafisch ontwerpen met Indesign, Photoshop en Illustrator. We starten uiteraard met de broodnodige techniek waarbij de nadruk na verloop van tijd steeds meer op het puur ontwerpen komt te liggen. Na afloop van dit gehele traject bezit je alle vaardigheden die je nodig hebt om als DTP’er of grafisch ontwerper aan de slag te gaan! Dit is een zeer interactieve cursus waarbij je steeds feedback krijgt op je werk. De docent kijkt met je mee. Je ontwerpen en opdrachten worden besproken en je leert uiteraard ook van je medecursisten. Kortom: je wordt geïnspireerd en krijgt handige tips van echte ontwerpers.

Vervolgmodules

In deze gevorderden module  DTP/grafisch ontwerp leer je gevorderden en geavanceerde technieken van grafisch ontwerpen met Indesign, Photoshop en Illustrator. Van 3D tot interactieve en geanimeerde objecten. Alle vaardigheden die een grafisch ontwerper in deze tijd nodig heeft om geheel zelfstandig aan de slag te gaan! Je begrijpt inmiddels hoe de programma’s van Adobe in elkaar zitten. Je kan redelijk snel een optie vinden en weet een flink aantal shortcuts. Hiermee leer je geavanceerdere manieren van ontwerpen en daarmee vooral zelfstandig werken. Het doel is het maken van een sterk ontwerp en een mooie vormgeving.

Creativiteit is hot

Je creativiteit wordt aangeproken en je wordt uitgedaagd om – nadat je de regels van het vak hebt geleerd – vooral buiten de lijntjes te tekenen. Basiskennis van de programma’s Adobe Indesign, Photoshop en Illustrator. Hieruit volgt dat je de Interface en navigatie per programma goed leert kennen. Daarna volgt als belangrijke skill uiteraard het werken met de gereedschappen, paletten & menu’s. Maar ook: wat de verschillen zijn tussen verschillende bestandsformaten. 

Wat heb je nodig om deel te kunnen nemen aan het leertraject DTP grafisch ontwerp?

  • Adobe software
  • Eigen laptop (zie richtlijnen), apple of windows
  • GOEDE Computervaardigheden, denk hierbij aan; copy & paste’ en ‘klik en sleep’.

Studiebelasting

voor dit intensieve leertraject is het raadzaam om naast de lessen voldoende tijd te reserveren om de oefeningen die in de syllabus staan te maken. Voldoende tijd is circa ± 2 uur per week.

Diploma

Na afloop bestaat de mogelijkheid om mee te doen met het examen (2x per jaar te houden in Utrecht). Daarmee kun je een diploma DTP/Vormgeving 1 toevoegen aan je c.v.

Dit leertraject wordt een opleiding doordat het afgesloten kan worden met een examen en – bij goed gevolg – een diploma.

Een leven lang blijven leren: leertraject Art and the City

Lees hier verder wat andere van onze cursussen vinden.

Cursus dtp grafisch ontwerp: Kies je stad, tijd en dag en ga snel van start. 

leertraject DTP grafisch ontwerp met diploma

Leertraject DTP grafisch ontwerp met diploma

Extra informatie

Examen en Diploma

×

Hallo!

We zijn er even niet maar stuur een mailtje naar office@artandthecity.com

× How can I help you?