085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

Cursus adobe xd vervolg | 4 weken | 4 lessen

 395,00 ex btw

Adobe XD is een geweldig ontwerpprogramma voor mensen die zich bezig houden UI-ontwerp, UX-ontwerp, prototyping, responsive website-ontwerp en meer. Je maakt in mum van tijd een gedetailleerde schets van een website (of van een app, mocht je je daarmee bezig houden). Art City biedt zowel een basis als vervolg cursus van dit prachtige Adobe programma. Deze module is onderdeel van de opleiding Webdesign!

 • Locatie: kies het digitale klaslokaal.
 • Startdatum: de eerste datum van 4 lessen van 2,5 uur, wekelijks gehouden op hetzelfde tijdstip.

 

kies hier wanneer je wilt beginnen

Wissen

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Adobe XD is een geweldig ontwerpprogramma voor mensen die zich bezig houden UI-ontwerp, UX-ontwerp, prototyping, responsive websiteontwerp en meer. Je maakt in mum van tijd een gedetailleerde schets van een website (of van een app). Eigenlijk doet het woord ‘schets’ het eindresultaat geen eer aan, want creaties in Adobe XD zien er net zo overtuigend en compleet uit als een reeds gerealiseerde website. Als je een project opslaat in XD, resulteert dit in kleinere bestanden dan in bijvoorbeeld Photoshop.

Om goed met de cursus mee te kunnen doen, moet je over basis tot gemiddelde computerkennis beschikken. Je moet dus bijvoorbeeld vertrouwd zijn en kunnen werken met ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Ook moet je weten hoe je bestanden kunt opslaan en weer terug vinden. Twijfel je of je voldoende basiskennis hebt om de cursus InDesign te kunnen volgen? Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. Je kunt mailen naar office@artandthecity.com.

Benodigdheden:
 • Adobe software, versie CC. Als student kun je een abonnement afsluiten bij Adobe voor 19,66 in plaats van 60,49!
 • Een geschikte laptop (zie richtlijnen).
 • Redelijke computerkennis. De software moet je bijvoorbeeld voor aanvang van de eerste les zelf kunnen installeren.
 • Nadat je op boeken hebt geklikt, vul je je naam (en/of naam van je bedrijf) in.
 • Dan kies je gewenste betaalmethode.
 • Je krijgt een bevestiging van de inschrijving in de mail met daarin de factuur.
 • Een week voor aanvang van de cursusmodule ontvang je van ons een startmail met aanvullende informatie, zoals instructies over het downloaden van de software.
 • Voor de eerste les begint ontvang je een mail van de docent met daarin een uitnodiging voor de Zoom sessies en een link naar het lesmateriaal.
 • Dan volg je je cursus. Je stuurt wekelijks je huiswerk in.
 • Na afloop ontvang je een evaluatiemail van ons met daarin de optie om een certificaat aan te vragen.

Na afloop kun je een certificaat als bewijs van deelname aanvragen. Zodra je cursus afgerond is ontvang je een evaluatiemail met daarin een paar opties om ons te vertellen wat je van de lessen vond. Bovendien kan je via dat formulier je gegevens achterlaten zodat wij een certificaat voor je kunnen maken.

indesign cursus

Docent Bo-Danique

Bo-Danique heeft Illustratie gedaan aan de Willem de Kooning en de London University of Arts. Na haar afstuderen heeft zij voor Malmberg gewerkt. Ze geeft les in Rotterdam en Den Haag.

Docent Inge

Inge studeerde in 2009 af aan de KABK. Ze werkt als illustrator voor haar studio ‘Love You Very Dutch’. Daarnaast werkt zij als fotograaf. Ze is werkzaam in Den Haag.

Open chat
Vragen? chat met Art City
Schrijf je nog snel in voor het einde van het jaar voor de opleiding van 2022. Profiteer van de vroegboekkorting! Op 1 januari gaan de prijzen omhoog.