085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

Cursus elementor vervolg | 4 weken | 4 lessen

 395,00 ex btw

Elementor is dus een page builder voor WordPress met een drag en drop interface. Dit houdt in dat je met Elementor geavanceerde pagina’s voor je website kunt maken, zonder een enkele regel code te schrijven. Elementor is erg populair en heeft dan ook al meer dan 1 miljoen actieve gebruikers binnen de WordPress repository. En dat is niet voor niets! In tegenstelling tot veel andere page builders is Elementor niet alleen heel goed, maar ook nog eens volledig gratis en open source. In principe kun je Elementor voor elke website en elke pagina gebruiken. Art City biedt zowel een basis als vervolg cursus van dit prachtige Adobe programma. Deze module is onderdeel van de opleiding Webdesign!

 • Locatie: kies het digitale klaslokaal.
 • Startdatum: de eerste datum van 4 lessen van 2,5 uur, wekelijks gehouden op hetzelfde tijdstip.
 • Prijs: 375,-

 

kies hier wanneer je wilt beginnen

Wissen

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Elementor is een populaire page builder die wordt gebruikt voor het bouwen van WordPress websites. Het fijne aan Elementor is dat het erg gebruiksvriendelijk is en je geen codetaal nodig hebt voor het maken en aanpassen van een website. Met Elementor Pro gaat er een wereld voor je open. Er zijn namelijk zoveel functies die je dankzij deze versie van de page builder kunt toepassen. Denk bijvoorbeeld aan toffe motion effects (bewegingseffecten), een webpagina laten in- en uitzoomen bij het scrollen en nog veel meer. Met al deze opties kun je je website niet alleen tot leven brengen, maar ook echt uniek maken.

Om goed met de cursus mee te kunnen doen, moet je over basis tot gemiddelde computerkennis beschikken. Je moet dus bijvoorbeeld vertrouwd zijn en kunnen werken met ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Ook moet je weten hoe je bestanden kunt opslaan en weer terug vinden. Twijfel je of je voldoende basiskennis hebt om de cursus InDesign te kunnen volgen? Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. Je kunt mailen naar office@artandthecity.com.

Benodigdheden:
 • Adobe software, versie CC. Als student kun je een abonnement afsluiten bij Adobe voor 19,66 in plaats van 60,49!
 • Een geschikte laptop (zie richtlijnen).
 • Redelijke computerkennis. De software moet je bijvoorbeeld voor aanvang van de eerste les zelf kunnen installeren.
 • Nadat je op boeken hebt geklikt, vul je je naam (en/of naam van je bedrijf) in.
 • Dan kies je gewenste betaalmethode.
 • Je krijgt een bevestiging van de inschrijving in de mail met daarin de factuur.
 • Een week voor aanvang van de cursusmodule ontvang je van ons een startmail met aanvullende informatie, zoals instructies over het downloaden van de software.
 • Voor de eerste les begint ontvang je een mail van de docent met daarin een uitnodiging voor de Zoom sessies en een link naar het lesmateriaal.
 • Dan volg je je cursus. Je stuurt wekelijks je huiswerk in.
 • Na afloop ontvang je een evaluatiemail van ons met daarin de optie om een certificaat aan te vragen.

Na afloop kun je een certificaat als bewijs van deelname aanvragen. Zodra je cursus afgerond is ontvang je een evaluatiemail met daarin een paar opties om ons te vertellen wat je van de lessen vond. Bovendien kan je via dat formulier je gegevens achterlaten zodat wij een certificaat voor je kunnen maken.

Docent Ralf

Ralf is afgestudeerd aan de AKI in de richting Mediakunst. Nu werkt hij als zelfstandig kunstenaar en docent in Kenia en Amsterdam.
Open chat
Vragen? chat met Art City
Schrijf je nog snel in voor het einde van het jaar voor de opleiding van 2022. Profiteer van de vroegboekkorting! Op 1 januari gaan de prijzen omhoog.