085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

elementor

Wil jij snel en eenvoudig prachtige webpagina’s leren opmaken? Kies dan voor de cursus Elementor. 

waarom elementor

Met Elementor gaat er een wereld voor je open. Er zijn namelijk zoveel functies die je dankzij deze page builder kunt toepassen. Denk bijvoorbeeld aan toffe bewegingseffecten, een webpagina laten in- en uitzoomen bij het scrollen en nog veel meer. Met al deze opties kun je je website niet alleen tot leven brengen, maar ook echt uniek maken. Daarnaast zorgt deze plug-in ervoor dat je website een schoon en snel is. Dat is ontzettend goed voor de zoekmachine optimalisatie, dus ook voor jouw online vindbaarheid! Elementor is dan ook erg populair en heeft meer dan 1 miljoen actieve gebruikers binnen de WordPress repository. En dat is niet voor niets! In tegenstelling tot veel andere page builders is Elementor namelijk niet alleen heel goed, maar ook nog eens volledig gratis en open source.

De lessen worden gegeven door een ervaren docent die werkzaam is als grafisch designer en op professioneel niveau werkt met Elementor. De groepen zijn klein, zodat er genoeg tijd is voor persoonlijke begeleiding. Voorafgaand aan de les ontvang je een met zorg samengestelde syllabus. Dit is een handig naslagwerk waarin de thuisopdrachten en de theorie uitgebreid beschreven staan.

basis of vervolg

Art and the City biedt de cursus Adobe XD op twee niveau’s: basis en vervolg. Ben jij een echte beginner en heb je nog nooit gewerkt met deze page builder? Kies dan voor de basiscursus. Heb jij al een WordPress website met Elementor, maar weet je nog niet veel over de meer geavanceerde technieken? Zoals het maken van een ‘Animated Headline’ en het opbouwen van een portfolio? Schrijf je dan in voor de vervolgcursus!

leer vormgeven met elementor.
bouw je eigen webpagina's.
krijg feedback van webdesigners.

Art City biedt een complete cursus waarin je genoeg vaardigheden opdoet om geheel zelfstandig met dit programma aan de slag te gaan. Je leert hoe de interface in elkaar zit en welke tools belangrijk zijn om als eerste onder de knie te hebben, maar uiteraard ook snelle en slimme trucs om je ontwerp er fraai en aantrekkelijk uit te laten zien.

cursus Elementor basis en vervolg

de lesmethode

De opbouw van de lessen is steeds hetzelfde en is op basis van jarenlange praktijkervaring ontwikkeld. De docent laat zien hoe een bepaalde techniek werkt, waarna de deelnemers dit nadoen en oefenen. Soms volgt er een rondje waarbij iedereen zijn scherm deelt. Er is uiteraard genoeg tijd om vragen te stellen en volop ruimte voor interactie. Uitdagende huiswerkopdrachten maken dit compleet. Hiermee krijg je de kans om op eigen kracht je vaardigheden te oefenen. Bij het bespreken van het huiswerk is er opnieuw de mogelijkheid om vragen te stellen aan de docent.

Docenten zullen vaak hun voorbeelden koppelen aan ervaringen die zij in de praktijk hebben opgedaan, waardoor de cursus een levendige vorm krijgt. De theorie in de syllabus kun je direct toepassen bij de oefeningen en in de praktijk gebruiken. Volg jij de basiscursus? Dan helpt Art and the City de eerste les bij het installeren van de plug-in!

Voor wie?

Ontwerpers, designers en creatieve professionals die professionele pagina's willen leren ontwerpen zonder gebruik te maken van codetaal zoals HTML, CSS of PHP.

Het te behalen resultaat

Met de cursus Elementor krijgt je CV een creatieve boost! Daarnaast ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. Liever een branche-erkend diploma? Kijk dan bij de opleiding Webdesign.

Niveau

De basiscursus is voor beginners. Voorkennis is niet nodig! De vervolgcursus is geschikt voor mensen die de basisvaardigheden van WordPress en Elementor al onder de knie hebben.

Open chat
1
Vragen? chat met Art City
Hallo, kan ik je helpen?