Examen en Diploma |

 245,00 ex btw

Deelnemers moeten zowel de basis als vervolg cursus DTP Grafisch Ontwerp hebben gevolgd om mee te kunnen doen aan deze test. Voor de praktijkopdracht krijg je 2 weken de tijd. Op dit moment heb je de mogelijkheid om het examen digitaal te doen en zelf in overleg met Art City een tijdstip en dag af te spreken.

Wissen

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Artikelnummer: examen en diploma Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Examen en Diploma DTP – Test je kennis!

Dit examen en diploma DTP wordt 4 keer per jaar afgenomen. Het bestaat uit 3 delen: het eerste deel omvat een praktijkopdracht. Dit moet je vooraf insturen. Het tweede deel bestaat uit een theorie test: een aantal multiple choice vragen en een aantal open vragen. Daarnaast verwachten wij dat je op het examen een kleine opdracht uitvoert. Deelnemers moeten zowel de basis als vervolg cursus DTP Grafisch Ontwerp hebben gevolgd om mee te kunnen doen aan dit Examen en Diploma DTP.

Examen en Diploma DTP wordt nu Digitaal afgenomen en zodra dat weer kan op locatie te Utrecht.

Studio Art and the City Utrecht
Europalaan 2
3526 KS Utrecht

Bij een voldoende behaald resultaat wordt het diploma per mail verstuurd. Heb je maar 1 of meerder losse modules gevolgd dan kom je in aanmerking voor een certificaat van deelname. Deze is gratis aan te vragen. Boek je in 1 keer het gehele leertraject: basis en vervolg DTP dan ontvang je korting op de totaalprijs.

Wat leer je op de cursus DTP grafisch ontwerp basis?

Deze Cursus DTP grafisch ontwerp en design van Art and the City omvat de volgende onderdelen: grafisch ontwerpen met Indesign, Photoshop en Illustrator. Alle vaardigheden die je nodig hebt om als DTP’er of grafisch ontwerper aan de slag te gaan! Dit is een zeer interactieve cursus waarbij je steeds feedback krijgt op je werk. De docent kijkt met je mee: daarmee zie direct of je iets goed doet. Daarmee wordt je goed voorbereid op het Examen en Diploma DTP. Je ontwerpen en opdrachten worden ook besproken. Bovendien leer je ook van je medecursisten. Daarnaast wordt je bovendien geïnspireerd en krijgt handige tips van echte ontwerpers.

Wat leer je op de cursus DTP grafisch ontwerp vervolg en pro?

Tijdens deze cursus DTP grafisch ontwerp Vervolg en Pro werken we aan een aantal grote opdrachten met de belangrijkste opmaakprogramma’s van Adobe. Het is daarom raadzaam om buiten de lessen voldoende tijd te reserveren om de oefeningen die in de syllabus staan te maken. Bij voorkeur werk je met eigen materiaal. Moet je bijvoorbeeld een huisstijl en logo ontwikkelen voor je eigen bedrijf of het bedrijf waar je werkt dan kan dat. Dit onderdeel komt ook terug bij het Examen en Diploma DTP. Wij werken aan langere en grotere projecten binnen deze training en gaan echt de diepte in. Laat je alvast inspireren op Behance! 

Extra informatie

Kies the moment of truth

Donderdag 21 okt 2021 19:00, Donderdag 9 december 2021 19:00, Donderdag 13 jan 2022 19:00, Donderdag 24 feb 2022 19:00, Donderdag 17 maart 2022 (OplAug), Woensdag 21 april 2022 19:00 (OplWDSep), Donderdag 20 mei 2022 19:00 (OplOkt), Woensdag 30 november 2022 (OplWDApr)