Les inhalen | Digitaal

 15,00 ex btw

Met deze keuze kan je online een les in halen. Dit kan tegen een vergoeding van € 15,- excl. BTW. Deze optie is alleen voor mensen die al een cursus bij ons doen en een les missen. Plaats je bestelling, betaal via Ideal of bankoverschrijving en je ontvangt een datum voor je les, en de opname van de gemiste les, per mail. Neem de opdrachten mee naar de volgende les. Wil je een laatste les van een cursusmodule inhalen, dan stuur je de opdrachten naar ons en ontvang je feedback per mail.

Geef alsjeblieft welke cursus je volgt: Photoshop, Indesign of Illustrator. Geef aan welke les je mist. Dit kun je aangeven bij het boeken van deze les in het opmerkingenveld. Dan kunnen wij ook gelijk je docent informeren dat je afwezig bent. Dit hoef je dus zelf niet meer te doen!

 

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Artikelnummer: inhaalles digitaal 2021 Categorie:

Beschrijving

Met deze keuze kan je online een les in halen. Dit kan tegen een vergoeding van € 15,- excl. BTW. Deze optie is alleen voor mensen die al een cursus bij ons doen en een les missen. Plaats je bestelling, betaal via Ideal of bankoverschrijving en je ontvangt een datum waarop je je les in kan halen per mail. Ook ontvang je de opname van de les zodat je niet achter op schema komt te liggen. Neem de opdrachten mee naar de volgende les. Wil je een laatste les van een cursusmodule inhalen, dan stuur je de opdrachten naar ons en ontvang je feedback per mail.

 

 

Extra informatie

Online les

Les 1, Les 2, Les 3, Les 4