085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

Workshop Schrijven | 2 weken | 2 lessen

 199,00 ex btw

Tijdens de workshop Schrijven gaan vooroordelen overboord en wordt de creatieve durf aangespoord. Belangrijke onderdelen zijn woordkeuze, beeldspraak en stijl. Je leert schrijven in meerdere toonsoorten en onderwerpen. Een belangrijk onderdeel is het schrijven voor het web, waarbij je ingaat op de specifieke voorwaarden die dit medium met zich meebrengt.

Deze workshop staat gepland op 19 februari & 19 maart 2022 of op 17 september & 1 oktober. De masterclass staat gepland op zaterdagen van 10:00 – 12:00 in het digitaal klaslokaal.

kies hier wanneer je wilt beginnen

Wissen

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Tijdens de workshop Schrijven gaan vooroordelen overboord en wordt de creatieve durf aangespoord. Belangrijke onderdelen zijn woordkeuze, beeldspraak en stijl. Je leert schrijven in meerdere toonsoorten en onderwerpen. Een belangrijk onderdeel is het schrijven voor het web, waarbij je ingaat op de specifieke voorwaarden die dit medium met zich meebrengt.

Om goed met de cursus mee te kunnen doen, moet je over basis tot gemiddelde computerkennis beschikken. Je moet dus bijvoorbeeld vertrouwd zijn en kunnen werken met ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Ook moet je weten hoe je bestanden kunt opslaan en weer terug vinden. 

  • Nadat je op boeken hebt geklikt, vul je je naam (en/of naam van je bedrijf) in.
  • Dan kies je gewenste betaalmethode.
  • Je krijgt een bevestiging van de inschrijving in de mail met daarin de factuur.
  • Een week voor aanvang van de cursusmodule ontvang je van ons een startmail met aanvullende informatie, zoals instructies over het downloaden van de software.
  • Voor de eerste les begint ontvang je een mail van de docent met daarin een uitnodiging voor de Zoom sessies en een link naar het lesmateriaal.
  • Dan volg je je cursus. Je stuurt wekelijks je huiswerk in.
  • Na afloop ontvang je een evaluatiemail van ons met daarin de optie om een certificaat aan te vragen.

Na afloop kun je een certificaat als bewijs van deelname aanvragen. Zodra je cursus afgerond is ontvang je een evaluatiemail met daarin een paar opties om ons te vertellen wat je van de lessen vond. Bovendien kan je via dat formulier je gegevens achterlaten zodat wij een certificaat voor je kunnen maken.

Open chat
Vragen? chat met Art City
Schrijf je nog snel in voor het einde van het jaar voor de opleiding van 2022. Profiteer van de vroegboekkorting! Op 1 januari gaan de prijzen omhoog.