Privécursus | Portfoliobegeleiding

 1.152,00 1.298,00

Art City biedt begeleiding voor iedereen die hulp nodig heeft bij het samenstellen van zijn of haar portfolio. Heb jij de opleiding DTP achter de rug en wil je aan de slag als grafisch designer? Maar weet je niet hoe je jouw perfecte portfolio moet samenstellen om al die opdrachtgevers binnen te slepen? De Art City docenten staan voor je klaar! Dit zijn 4 bijeenkomsten van 2,5 uur.

  • Locatie: via Zoom of tegen meerprijs op locatie in het atelier in Amsterdam of Utrecht.
  • Voorkeur dag en tijd: 4 privélessen van 2,5 uur: geef aan welke dag van de week en op welk tijdstip je de lessen wil volgen.

KIES HIER WANNEER JE WILT BEGINNEN

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Je bent klaar met de opleiding Grafische Vormgeving. Maar wat nu? Hoe zet je je werk als grafisch ontwerper in de markt en vind je opdrachtgevers? Deze privécursus heeft als doel je portfolio en je werk in de markt te zetten. Je schrijft een plan met een missie, visie en strategie. De elementen uit je portfolio ga je tijdens de gehele cursus bijschaven. Hierbij zijn schetsen of aanzetten tot ideeën ook van belang. Vervolgens werk je aan je persoonlijke branding en leer je hoe je opdrachten kan verwerven. 

  • Nadat je op boeken hebt geklikt, vul je je naam (en/of naam van je bedrijf) in.
  • Je krijgt een bevestiging van je inschrijving en een aanmeldingsbewijs in de mail.
  • Je wordt gekoppeld aan een docent die het beste past bij jouw leerdoelen. Samen kunnen jullie de lesdata inplannen.
  • Dan volg je je cursus. Je stuurt wekelijks je huiswerk in.
  • Na afloop ontvang je een evaluatiemail met de optie om een certificaat aan te vragen.
  • Dit certificaat wordt ingestuurd bij STAP om je deelname te bewijzen.

Zodra je cursus of module afgerond is ontvang je een evaluatiemail met daarin een paar opties om te vertellen wat je van de lessen vond. Via dat formulier kun je je gegevens achterlaten en krijg je een certificaat als bewijs van deelname.

Docent Laura

Laura Stolwijk werkt al jaren bij Art and the City als planner en communicatiemedewerker. Ze kent Art City van binnen en buiten en houdt zich bezig met de toekomst van het bedrijf.
Opleiding grafische vormgeving

Deze privécursus heeft het NRTO keurmerk. Dit betekent dat Art and the City voldoet aan hoge kwaliteitseisen en hierop is getoetst door een externe certificerende instelling!

Open chat
1
Vragen? Chat met Art City!
Schrijf je in voor de opleiding Grafische Vormgeving die start eind augustus ! Vol = vol! Vragen? App dan naar Art and the City met deze knop!