085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

portfoliobegeleiding | 4 weken | 4 lessen

 499,00 ex btw

Art City biedt begeleiding voor iedereen die hulp nodig heeft bij het samenstellen van zijn of haar portfolio. Heb jij de opleiding DTP achter de rug en wil je aan de slag als grafisch designer? Maar weet je niet hoe je jouw perfecte portfolio moet samenstellen om al die opdrachtgevers binnen te slepen? De Art City docenten staan voor je klaar! Dit zijn 4 bijeenkomsten van 1,5 uur. Tijden en dagen in overleg.

kies 'in winkelmand' en de docent neemt contact op!

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Art City biedt begeleiding voor iedereen die hulp nodig heeft bij het samenstellen van zijn of haar portfolio. Heb jij de opleiding DTP achter de rug en wil je aan de slag als grafisch designer? Maar weet je niet hoe je jouw perfecte portfolio moet samenstellen om al die opdrachtgevers binnen te slepen? De Art City docenten staan voor je klaar!

Een goed portfolio is voor een grafisch ontwerper of kunstenaar het belangrijkste wat er is. Aan de hand van jouw portfolio bepaalt een opdrachtgever of hij jou wel of niet geschikt voor de opdracht. Het samenstellen van een portfolio is echt niet gemakkelijk. Het is bijvoorbeeld altijd beter om vijf goede projecten in je portfolio op te nemen dan vijftien middelmatige. Wees dus kritisch over de voorselectie en toon alleen werk waar jij helemaal achter staat. Veel cursisten van Art City kiezen voor de opleiding Grafisch Ontwerp omdat ze een carrière-switch willen maken naar grafisch ontwerper. Heb jij wel alle grafische kennis, maar weet je niet hoe je je portfolio in elkaar zet? Schrijf je dan nu in voor de korte training ‘Portfolio begeleiding’. Wil je zien welke andere Masterclasses wij nog meer hebben? zie hier een overzicht.

Om goed met de cursus mee te kunnen doen, moet je over basis tot gemiddelde computerkennis beschikken. Je moet dus bijvoorbeeld vertrouwd zijn en kunnen werken met ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’.

  • Nadat je op boeken hebt geklikt, vul je je naam (en/of naam van je bedrijf) in.
  • Dan kies je gewenste betaalmethode.
  • Je krijgt een bevestiging van de inschrijving in de mail met daarin de factuur.
  • Een week voor aanvang van de cursusmodule ontvang je van ons een startmail met aanvullende informatie, zoals instructies over het downloaden van de software.
  • Voor de eerste les begint ontvang je een mail van de docent met daarin een uitnodiging voor de Zoom sessies en een link naar het lesmateriaal.
  • Dan volg je je cursus. Je stuurt wekelijks je huiswerk in.
  • Na afloop ontvang je een evaluatiemail van ons met daarin de optie om een certificaat aan te vragen.
Open chat
Vragen? chat met Art City
Schrijf je nog snel in voor het einde van het jaar voor de opleiding van 2022. Profiteer van de vroegboekkorting! Op 1 januari gaan de prijzen omhoog.