085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

privéles voor oud-cursisten | 1 les

 208,00 ex btw

Privéles voor oud cursisten

Met deze optie heb je de mogelijkheid om een privéles van 2,5 uur te volgen met een docent 1 op 1. Normaal gesproken bestaat een privécursus uit vier lessen, de inhoud is afhankelijk van wat je wil leren en op welk niveau. Nu heb je de optie om alvast 1 les te proberen. Bevalt het en wil je de gehele cursus doen? Dan betaal je nog €624,- excl. BTW erbij en ga je volop aan de slag samen de docent. Na aanmelding en betaling neemt een docent zeer spoedig contact met je op.

kies hier wanneer je wilt beginnen

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Met deze optie heb je de mogelijkheid om een privéles van 2,5 uur te volgen met een docent 1 op 1. Normaal gesproken bestaat een privécursus uit vier lessen, de inhoud is afhankelijk van wat je wil leren en op welk niveau. Nu heb je de optie om alvast 1 les te proberen. Bevalt het en wil je de gehele cursus doen? Dan betaal je nog €624,- excl. BTW erbij en ga je volop aan de slag samen de docent.

Om goed met de cursus mee te kunnen doen, moet je over basis tot gemiddelde computerkennis beschikken. Je moet dus bijvoorbeeld vertrouwd zijn en kunnen werken met ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Ook moet je weten hoe je bestanden kunt opslaan en weer terug vinden. Twijfel je of je voldoende basiskennis hebt om de cursus InDesign te kunnen volgen? Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. Je kunt mailen naar office@artandthecity.com.

Benodigdheden:
  • Adobe software, versie CC. Als student kun je een abonnement afsluiten bij Adobe voor 19,66 in plaats van 60,49!
  • Een geschikte laptop (zie richtlijnen).
  • Redelijke computerkennis. De software moet je bijvoorbeeld voor aanvang van de eerste les zelf kunnen installeren.
Open chat
1
Vragen? chat met Art City
Hallo, kan ik je helpen?