085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

proefles in een groep

 89,00 ex btw

Proefles volgen in een groep

Geef bij de opmerkingen aan welke cursus en cursussoort je wil volgen. En ook als het kan het instapniveau. Wij mailen je dan de opties en schrijven je in voor die specifieke les.

kies 'in winkelmand' en de docent neemt contact met je op!

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Wil jij graag een cursus Photoshop, InDesign of Illustrator volgen, maar weet je nog niet 100% zeker of het iets voor je is? Of weet je bijvoorbeeld niet zeker of digitaal een cursus volgen iets voor jou is? Geen zorgen! Het is bij Art and the City mogelijk om een proefles te volgen! Het bedrag wat je betaalt wordt afgetrokken van de prijs van de cursus! Geen extra kosten dus en wel de mogelijkheid om uit te proberen of onze cursussen bij je passen!

Om goed met de cursus mee te kunnen doen, moet je over basis tot gemiddelde computerkennis beschikken. Je moet dus bijvoorbeeld vertrouwd zijn en kunnen werken met ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Ook moet je weten hoe je bestanden kunt opslaan en weer terug vinden. Twijfel je of je voldoende basiskennis hebt om de cursus InDesign te kunnen volgen? Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. Je kunt mailen naar office@artandthecity.com.

Benodigdheden:
  • Adobe software, versie CC. Als student kun je een abonnement afsluiten bij Adobe voor 19,66 in plaats van 60,49!
  • Een geschikte laptop (zie richtlijnen).
  • Redelijke computerkennis. De software moet je bijvoorbeeld voor aanvang van de eerste les zelf kunnen installeren.
Open chat
Vragen? chat met Art City
Schrijf je nog snel in voor het einde van het jaar voor de opleiding van 2022. Profiteer van de vroegboekkorting! Op 1 januari gaan de prijzen omhoog.