Cursus Photoshop | Vervolg & Pro | 4 lessen

 375,00 ex btw

In deze cursus Photoshop vervolg leer je beelden bewerken en creëren met behulp van maskers die ingezet worden om diverse effecten te krijgen. De ene keer wordt het ingezet om een gezicht of lichaam te retoucheren, de andere keer wordt een deel van een foto bevroren en een ander deel geanimeerd. Je leert o.a. werken met geavanceerde filters en bewegende foto’s.

 • Locatie: Deze cursus volg je in ons Digitaal Klaslokaal
 • Startdatum: eerste datum van 4 lessen 2,5 uur wekelijks gehouden

 

Cursus Photoshop | vervolg | 2 lessen

Cursus Photoshop | Pro | 2 lessen

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Beschrijving

Over Adobe Photoshop
In deze cursus Photoshop Vervolg en Pro leer je beelden bewerken en creëren met behulp van maskers die ingezet worden om diverse effecten te krijgen. De ene keer wordt het ingezet om een gezicht of lichaam te retoucheren, de andere keer wordt een deel van een foto bevroren en een ander deel bewegend. Daarnaast leer je o.a. werken met geavanceerde filters en bewegende foto’s. Met deze module, voorafgegaan door de basiscursus, ben je helemaal klaar voor een vak als beeldbewerker. De cursussen Photoshop Vervolg en Pro sluiten naadloos aan op de basiscursus Photoshop.
De lesmethode
Onze lessen in het Digitale Klaslokaal hebben een stevig tempo, daarom wordt de les opgenomen en kun je deze wanneer je wilt terugkijken. Bovendien zijn handige trucjes en leuke weetjes een vast onderdeel van de cursus, waardoor je de magie van het programma leert ontdekken. Bij deze interactieve les wordt je steeds bijgestuurd en gestimuleerd. Onze lesmethode bestaat er uit dat de docent theoretische uitleg bespreekt, naast het voordoen van de technische toepassingen. Tussendoor volgen opdrachten en is er elke week een thuisopdracht. Naast de feedback van je docent leer je ook van je medestudenten. Het is raadzaam om buiten de lessen voldoende tijd te reserveren, zodat je de thuisopdrachten die in de syllabus staan kunt uitvoeren.

De onderwerpen die aan bod komen:
  • Maskers, filters & HDR toning
  • Glamour retouche
  • 3D gebruiken
  • Automatisering van handelingen
  • Parallax foto maken
  • Cinemagraph maken
  • Animaties maken
Voorkennis en benodigdheden
Om goed met de cursus mee te kunnen doen, heb je idealiter de basiscursus Photoshop bij ons gevolgd. Je moet in ieder geval kunnen werken met aanpassingslagen en meerdere selectiegereedschappen kunnen gebruiken. Twijfel je of je voldoende basiskennis hebt? Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. Je kunt mailen naar office@artandthecity.com.

Benodigdheden:

– Adobe software, versie CS6 of CC.
– Een laptop (zie richtlijnen).
– Gemiddelde computerkennis.

Certificaat
Na afloop kun je een certificaat van deelname aanvragen. Zodra je cursus afgerond is ontvang je een evaluatiemail met daarin een paar opties om ons te vertellen wat je van de lessen vond. Bovendien kan je via dat formulier je gegevens achterlaten zodat wij een certificaat voor je kunnen maken. 
Het stappenplan
– Nadat je op boeken hebt geklikt, vul je je naam (en/of naam van het bedrijf) in.
– Dan kies je voor betalen via bank of Ideal.
– Je krijgt een bevestiging van de inschrijving in de mail met daarin de factuur.
– Een week voor aanvang van de cursusmodule ontvang je van ons een startmail met aanvullende informatie, zoals instructies over het downloaden van van de software.
– Voor de eerste les begint ontvang je een mail van de docent met daarin een uitnodiging voor de Zoom sessies en het lesmateriaal.
– Dan volg je je cursus. Je stuurt wekelijks je huiswerk in.
– Na afloop ontvang je een evaluatiemail van ons met daarin de optie om een certificaat aan te vragen.