Cursus Photoshop | Basis | 4 lessen

 345,00 445,00 ex btw

In de cursus Photoshop basis leer je de belangrijkste mogelijkheden kennen van dit programma voor beeldbewerking. Je raakt vertrouwd met verschillende basistechnieken. Natuurlijk zit de cursus ook vol met handige trucjes en leuke weetjes, zodat je snel de magie van Photoshop ontdekt. De cursus bestaat uit vier zeer interactieve lessen, waarbij je steeds bijgestuurd en gestimuleerd wordt. Scroll naar beneden voor extra informatie, zoals de onderwerpen die aan bod komen en welke voorkennis je nodig hebt!

 • Locatie: kies je stad of het digitale klaslokaal.
 • Startdatum: eerste datum van 4 lessen 2,5 uur wekelijks gehouden
 • Prijzen: digi klaslokaal (345,-) op locatie (445,-)

 

 

Wissen

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Beschrijving

Over Adobe Photoshop
Photoshop CC is een van de meest gebruikte Adobe programma’s van de 21e eeuw. Het is een grafisch programma ontwikkeld voor het bewerken en ontwerpen van digitaal beeldmateriaal. De eerste versie van Photoshop verscheen in februari 1990. Heden ten dagen wordt het gebruikt door fotografen, stylisten, designers, ontwerpers, DTP’er, kunstenaars, etc. Je kunt alledaagse bewerkingen toepassen op foto’s, maar ook je beelden volledig transformeren. Art and the City biedt een basis- en vervolgcursus. Lees hieronder welke onderwerpen aan bod komen tijdens de cursus Photoshop basis.
De lesmethode
Onze lessen in het Digitale Klaslokaal hebben een stevig tempo, daarom wordt de les opgenomen en kun je deze wanneer je wilt terugkijken. Bovendien zijn handige trucjes en leuke weetjes een vast onderdeel van de cursus, waardoor je de magie van het programma leert ontdekken. Bij deze interactieve les wordt je steeds bijgestuurd en gestimuleerd. Onze lesmethode bestaat er uit dat de docent theoretische uitleg bespreekt, naast het voordoen van de technische toepassingen. Tussendoor volgen opdrachten en is er elke week een thuisopdracht. Naast de feedback van je docent leer je ook van je medestudenten. Het is raadzaam om buiten de lessen voldoende tijd te reserveren, zodat je de thuisopdrachten die in de syllabus staan kunt uitvoeren.

De onderwerpen die aan bod komen:
  • Werken in lagen
  • Vensters en panelen
  • Canvasformaat aanpassen
  • Selectiegereedschappen
  • Snelmaskers
  • Retoucheren
  • Transformeren
  • Kloonstempel
  • Tesktfunctie
Voorkennis en benodigdheden
Om goed met de cursus mee te kunnen doen, moet je over basis tot gemiddelde computerkennis beschikken. Je moet dus bijvoorbeeld vertrouwd zijn en kunnen werken met ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Ook moet je weten hoe je bestanden kunt opslaan en weer terugvinden. Twijfel je of je voldoende basiskennis hebt? Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. Je kunt mailen naar office@artandthecity.com. Twijfel je aan jouw eigen vaardigheden en weet je niet of je een basis- of vervolgcursus moet volgen? Kijk dan eens bij onze vervolgcursussen.

Benodigdheden:

– Adobe software, versie CS6 of CC.
– Een laptop (zie richtlijnen).
– Gemiddelde computerkennis.

Certificaat
Na afloop kun je een certificaat van deelname aanvragen. Zodra je cursus afgerond is ontvang je een evaluatiemail met daarin een paar opties om ons te vertellen wat je van de lessen vond. Bovendien kan je via dat formulier je gegevens achterlaten zodat wij een certificaat voor je kunnen maken. 
Het stappenplan
– Nadat je op boeken hebt geklikt, vul je je naam (en/of naam van het bedrijf) in.
– Dan kies je voor betalen via bank of Ideal.
– Je krijgt een bevestiging van de inschrijving in de mail met daarin de factuur.
– Een week voor aanvang van de cursusmodule ontvang je van ons een startmail met aanvullende informatie, zoals instructies over het downloaden van van de software.
– Voor de eerste les begint ontvang je een mail van de docent met daarin een uitnodiging voor de Zoom sessies en het lesmateriaal.
– Dan volg je je cursus. Je stuurt wekelijks je huiswerk in.
– Na afloop ontvang je een evaluatiemail van ons met daarin de optie om een certificaat aan te vragen.