DTP Grafisch Ontwerp | Vervolg | 6 lessen

 562,50 ex btw

DTP Grafisch Ontwerp Vervolg

Dit is het vervolg op de basis DTP waarbij je 2 lessen per programma volgt en dieper op de materie ingaat. Je leert o.a. werken met stijlen in InDesign, laagmaskers in Photoshop en ‘character design’ in Illustrator. De Adobe programma’s zijn via een gereduceerd studententarief verkrijgbaar bij Adobe. Na het afronden van de Vervolg opleiding kun je ervoor kiezen de DTP Pro te volgen, voor nog meer verdieping. Vragen? Mail ons op office@artandthecity.com.

Wissen

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Artikelnummer: DTP Grafisch Ontwerp | Vervolg Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

DTP Grafisch Ontwerp Vervolg

Dit is het vervolg op de basis DTP waarbij je 2 lessen per programma volgt en dieper op de materie ingaat. Je leert o.a. werken met stijlen in InDesign, laagmaskers in Photoshop en ‘character design’ in Illustrator. Deze cursus is bedoeld voor cursisten die al beschikken over de basiskennis – bijvoorbeeld doordat ze de basisopleiding hebben gevolgd bij Art and the City. Weet jij niet zeker of je voldoende vaardigheden hebt? Dan kun je altijd mailen naar office@artandthecity.com.

De DTP Vervolg is te volgen in een digitaal klaslokaal. Je kunt meekijken op het scherm van je docent en direct je vragen stellen en eigen ontwerpen laten zien. De groepen zijn klein, zodat er voldoende tijd is voor persoonlijke begeleiding.