Eén priveles als inhaalles van 1,5 uur

 111,00 ex btw

Mocht je een gemiste les als privéles met de docent willen boeken dan kan dat ook voor aanvang van de volgende (groepsles). Een groepsles van 2,5 uur kan bijvoorbeeld tot een privéles van 1,5 uur worden gecomprimeerd. Ook als je bijvoorbeeld nog wat bijscholing nodig hebt op een specifiek onderwerp is dit een goede optie.

Wissen

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Artikelnummer: les inhalen als priveles

Beschrijving

Een les inhalen als privéles is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Volg je al een cursus bij ons en wil je een les inhalen als privéles of bijvoorbeeld nog wat bijscholing doen? Dan kun je gebruik maken van deze optie. Neem contact op om ons via office@artandthecity om te informeren over de docent en locatie. De studio’s van Art and the City bevinden zich in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Zwolle en Tilburg. Uiteraard is het ook mogelijk de privéles bij jou thuis te laten plaatsvinden.

Kosten voor het inhalen van een les bedragen € 74 euro ex btw (€ 89,54 incl btw) per uur. Voor 1,5 uur is dat € 111,- ex btw en € 134,31 incl btw. Voor meer informatie of een persoonlijke offerte en de algemene voorwaarden zijn wij elke dag bereikbaar via de mail.

Wil je de les digitaal inhalen? Dat kan ook! Volg deze link.