Masterclass Contentcreatie

 549,00 ex btw

Contentcreatie bestaat uit de masterclasses Schrijven, Fotografie en Infographics. Het traject richt zich op zowel tekstuele als visuele uitingen. Tijdens de masterclass Schrijven gaan vooroordelen overboord en wordt de creatieve durf aangespoord. Je leert schrijven in meerdere toonsoorten en over verschillende onderwerpen. Vervolgens leer je tijdens de masterclass Fotografie een eigen beeldtaal ontwikkelen en hoe je een verhaal vertelt zonder woorden te gebruiken. Naast het behandelen van de techniek, wordt hier dus ook ingegaan op het concept achter de foto’s. Deze beiden masterclasses worden gegeven door Dieudonnee Twickler. Het traject eindigt met Infographics door Inge Stolwijk, waarbij je leert tekst en beeld te combineren. Een infographic (of ‘informatieve illustratie’) geeft een weergave van verschillende objecten en is bedoeld voor het overdragen van data en kennis. Dit wordt onder andere toegepast door journalisten in artikelen, als instrument binnen de marketingmix en voor wetenschappelijke en educatieve doeleinden.

Wissen

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Artikelnummer: Masterclass contentcreatie Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Over de masterclass Contentcreatie

Contentcreatie bestaat uit de masterclasses SchrijvenFotografie en Infographics. Het traject richt zich op zowel tekstuele als visuele uitingen.

De lesmethode
Onze lessen hebben een stevig tempo, maar de docenten staan altijd voor je klaar om extra vragen te beantwoorden. Bovendien zijn handige trucjes en leuke weetjes een vast onderdeel van de cursus, waardoor je de magie van schrijven snel leert ontdekken. Bij deze interactieve les word je steeds bijgestuurd en gestimuleerd. Onze lesmethode bestaat er uit dat de docent theoretische uitleg bespreekt, naast het voordoen van de technische toepassingen.Naast de feedback van je docent leer je ook van je medestudenten. Deze masterclass wordt gegeven door Dieudonnee Twickler. Zij studeerde hedendaagse literatuur aan de UvA en Beeldende Kunst aan LUCA School of Arts in Brussel. Bekijk haar werk hier
Voorkennis en benodigdheden
Om goed met de cursus mee te kunnen doen, moet je over basis tot gemiddelde computerkennis beschikken. Je moet dus bijvoorbeeld vertrouwd zijn en kunnen werken met ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Ook moet je weten hoe je bestanden kunt opslaan en weer terug vinden. Daarnaast heb je enige kennis van Illustrator en camera’s nodig. Twijfel je of je jouw kennis voldoende is? Neem dan contact met ons op via office@artandthecity.com.

Benodigdheden:

 • Een spiegelreflex- of systeemcamera. Indien niet aanwezig bestaat er de mogelijkheid van ons een camera te lenen.
 • Adobe software, versie CC. Als student bij Art and the City kun je een abonnement afsluiten bij Adobe voor 19,66 in plaats van 60,49! Je kunt er ook voor kiezen de gratis proefversie af te sluiten. Deze is 7 dagen geldig.
 • Een geschikte laptop (zie richtlijnen). Indien niet aanwezig bestaat er de mogelijkheid van ons een laptop te lenen.
 • Redelijke computerkennis. De software moet je bijvoorbeeld voor aanvang van de eerste les zelf kunnen installeren.
Certificaat
Na afloop kun je een certificaat als bewijs van deelname aanvragen. Zodra je cursus afgerond is ontvang je een evaluatiemail met daarin een paar opties om ons te vertellen wat je van de lessen vond. Bovendien kan je via dat formulier je gegevens achterlaten zodat wij een certificaat voor je kunnen maken.
Het stappenplan
 • Nadat je op boeken hebt geklikt, vul je je naam (en/of naam van je bedrijf) in.
 • Dan kies je gewenste betaalmethode.
 • Je krijgt een bevestiging van de inschrijving in de mail met daarin de factuur.
 • Een week voor aanvang van de cursusmodule ontvang je van ons een startmail met aanvullende informatie.
 • Voor de eerste les begint ontvang je een mail van de docent met daarin het lesmateriaal.
 • Dan volg je je masterclass Contentcreatie.
 • Na afloop ontvang je een evaluatiemail van ons met daarin de optie om een certificaat aan te vragen.
Vragen?

Je kunt ons bereiken door te mailen naar office@artandthecity.com, te bellen naar +31 6 22 81 93 84 of door gebruik te maken van de live chat via whatsapp!

Data

CONTENTCREATIE

Schrijven – za 6 maart 10:00
Fotografie – za 6 maart 13:00

Infographics – za 13 maart 10:00
Infographics – za 13 maart 13:00

Schrijven – za 20 maart 10:00
Fotografie – za 20 maart 13:00

of start op 5 juni