Masterclass Fotografie | Amsterdam

 199,00 ex btw

Tijdens de masterclass Fotografie leer je een eigen beeldtaal ontwikkelen en hoe je een verhaal vertelt zonder woorden te gebruiken. Naast het behandelen van de techniek, wordt hier dus ook ingegaan op het concept achter de foto’s.

Deze masterclass staat gepland op 06 & 20 maart 13:00 – 15:30 in de studio in Amsterdam.

 

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Categorie:

Beschrijving

De inhoud
Tijdens de masterclass Fotografie leer je een eigen beeldtaal ontwikkelen en hoe je een verhaal vertelt zonder woorden te gebruiken. Naast het behandelen van de techniek, wordt hier dus ook ingegaan op het concept achter de foto’s.

De lesmethode
Onze lessen hebben een stevig tempo, maar de docenten staan altijd voor je klaar om extra vragen te beantwoorden. Bovendien zijn handige trucjes en leuke weetjes een vast onderdeel van de cursus, waardoor je de magie van fotografie snel leert ontdekken. Bij deze interactieve les wordt je steeds bijgestuurd en gestimuleerd. Onze lesmethode bestaat er uit dat de docent theoretische uitleg bespreekt, naast het voordoen van de technische toepassingen. Tussendoor volgen opdrachten en is er elke week een thuisopdracht. Naast de feedback van je docent leer je ook van je medestudenten.

Voorkennis en benodigdheden
Om goed met de cursus mee te kunnen doen, moet je over basis tot gemiddelde fotografie- en computerkennis beschikken. Je moet dus bijvoorbeeld vertrouwd zijn en kunnen werken met ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Ook moet je weten hoe je bestanden kunt opslaan en weer terugvinden. Daarnaast is het erg handig als je in het bezit bent van een systeem- of spiegelreflexcamera. Twijfel je of je voldoende basiskennis hebt of heb je geen eigen camera? Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. Je kunt mailen naar office@artandthecity.com.
Het stappenplan
– Selecteer de gewenste cursus en geef indien mogelijk je niveau aan.
– Nadat je op boeken hebt geklikt, vul je je naam (en/of naam van het bedrijf) in.
– Dan kies je voor betalen via bank of Ideal.
– Je krijgt een bevestiging van de inschrijving in de mail met daarin de factuur.
– Een week voor aanvang van de proefles ontvang je van ons een startmail met aanvullende informatie.
– Voor de eerste les begint ontvang je een mail van de docent met het lesmateriaal.
De docent

Deze masterclass wordt gegeven door Dieudonnee Twickler. Zij studeerde hedendaagse literatuur aan de UvA en Beeldende Kunst aan LUCA School of Arts in Brussel. Bekijk haar werk hier. Meer masterclasses volgen? Kijk dan hier!

Andere suggesties…