Masterclass Video

 517,50 ex btw

Video bestaat uit de masterclasses Photoshop, Premiere Pro en After Effects. Je leert alles over bewegende beelden en visuele effecten. Denk aan animeren in Photoshop, bewerken en monteren in Premiere Pro en het toevoegen van cinematografische effecten in After Effects.

Wissen

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Artikelnummer: masterclass video Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Video bestaat uit de masterclasses Photoshop, Premiere Pro en After Effects. Je leert alles over bewegende beelden en visuele effecten. Denk aan animeren in Photoshop, bewerken en monteren in Premiere Pro en het toevoegen van cinematografische effecten in After Effects. Met dit laatste programma verwijder je gemakkelijk een object uit een fragment. Of creëer een scène met brand of regel. Laat een logo of personage bewegen. Met After Effects kun je elk idee tot leven brengen. Samen met Premiere Pro en Photoshop zijn dit de drie belangrijkste Adobe programma’s als het gaat om bewegend beeld. Voorkennis is niet nodig, enthousiasme een vereiste. Uiteraard wordt daarnaast ook ingegaan op het filmen zelf: de techniek, compositie, kleurgebruik, etc.

Dit gehele traject wordt gegeven door Raymond de Brieder. De Brieder is opgeleid aan de Willem de Kooning en staat bekend om prachtige beelden die hij maakt met drones met een 4K-camera aan boord. Bekijk zijn portfolio hier.

Interesse in meerdere masterclasses? Kijk dan hier.

DATA

VIDEO

Photoshop – di 22 september 19:00
Photoshop – di 29 september 19:00

Premiere Pro – za 10 oktober 10:00
Premiere Pro – za 10 oktober 13:00

Premiere Pro – za 24 oktober 10:00
After Effects – za 24 oktober 13:00