Proefles volgen als privéles

 125,00 ex btw

Proefles volgen als priveles

Met deze optie heb je de mogelijkheid om een proefles (1,5 uur)  te volgen met een docent 1 op 1. Je kan ervaren hoe het is om een priveles te krijgen en al je brandende vragen over grafische vormgeving eindelijk te kunnen stellen. Normaal gesproken bestaat een Privecursus uit een vast setje van lessen. Afhankelijk van wat je wil leren en op welk niveau. Nu heb je de optie om alvast 1 les te proberen. Bevalt het en wil je de gehele cursus doen dan betaal je nog €374 ex btw erbij en ga je volop aan de slag samen de docent.

Neem contact met ons op of mail ons met je voorkeur voor stad (of digitaal), je niveau en wat je wil leren.

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Beschrijving

Proefles volgen als privéles

Een proefles volgen als privéles
Wil jij graag een cursus Photoshop, InDesign of Illustrator volgen, maar weet je nog niet 100% zeker of het iets voor je is? Of weet je bijvoorbeeld niet zeker of digitaal een cursus volgen iets voor jou is? Geen zorgen! Het is bij Art and the City mogelijk om een proefles te volgen! Het bedrag wat je betaalt wordt afgetrokken van de prijs van de cursus! Geen extra kosten dus en wel de mogelijkheid om uit te proberen of onze cursussen bij je passen!

Met deze optie heb je de mogelijkheid om een proefles (1,5 uur) te volgen met een docent 1 op 1. Je kan ervaren hoe het is om een privéles te krijgen en al je brandende vragen over grafische vormgeving eindelijk te kunnen stellen. Normaal gesproken bestaat een privécursus uit vier lessen, de inhoud is afhankelijk van wat je wil leren en op welk niveau. Nu heb je de optie om alvast 1 les te proberen. Bevalt het en wil je de gehele cursus doen? Dan betaal je nog €374,- excl. BTW erbij en ga je volop aan de slag samen de docent.

De lesmethode
Onze lessen in het Digitale Klaslokaal hebben een stevig tempo, daarom wordt de les opgenomen en kun je deze wanneer je wilt terugkijken. Bovendien zijn handige trucjes en leuke weetjes een vast onderdeel van de cursus, waardoor je de magie van het programma leert ontdekken. Bij deze interactieve les wordt je steeds bijgestuurd en gestimuleerd. Onze lesmethode bestaat er uit dat de docent theoretische uitleg bespreekt, naast het voordoen van de technische toepassingen. Tussendoor volgen opdrachten en is er elke week een thuisopdracht. Naast de feedback van je docent leer je ook van je medestudenten.

Voorkennis en benodigdheden
Om goed met de cursus mee te kunnen doen, moet je over basis tot gemiddelde computerkennis beschikken. Je moet dus bijvoorbeeld vertrouwd zijn en kunnen werken met ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Ook moet je weten hoe je bestanden kunt opslaan en weer terugvinden. Twijfel je of je voldoende basiskennis hebt? Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. Je kunt mailen naar office@artandthecity.com. Twijfel je aan jouw eigen vaardigheden en weet je niet of je een basis- of vervolgcursus moet volgen? Kijk dan eens bij onze vervolgcursussen.

Benodigdheden:

– Adobe software, versie CS6 of CC.
– Een laptop (zie richtlijnen).
– Gemiddelde computerkennis.

Het stappenplan

– Selecteer de gewenste cursus en geef indien mogelijk je niveau aan.
– Nadat je op boeken hebt geklikt, vul je je naam (en/of naam van het bedrijf) in.
– Dan kies je voor betalen via bank of Ideal.
– Je krijgt een bevestiging van de inschrijving in de mail met daarin de factuur.
– We bespreken jouw leerdoelen en kijken welke docent het beste bij je past.
– Kies jouw beste dag en tijdstip.
– Je ontvangt van ons een startmail met aanvullende informatie, zoals instructies over het downloaden van van de software.
– Zie je de cursus zitten en wil je de rest van de lessen ook volgen? Stuur dan een mailtje naar office@artandthecity.com!