085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

Summer School - Boost your CV!

 250,00 ex btw

Dit jaar opent Art City haar eerste Summer School met een gloednieuwe training: Boost je CV. In dit driedaagse seminar leer je een logo te ontwikkelen in Illustrator, je favoriete foto een finishing touch te geven met Photoshop en alles samen te brengen in een professionele lay-out met behulp van Indesign. Peer-to-peer leren en het verbreden van je netwerk staan centraal in deze training. Kortom, een geweldige manier om de grafische programma’s te leren kennen en het einde van de lockdown te vieren met een gloednieuw cv!

Training ‘Boost your CV’
maandag 19 t/m woensdag 21 juli 10:00 – 16:00
vrijdag 6 t/m zondag 8 augustus 10:00 – 16:00

De cursus is te volgen in ons digitale klaslokaal. Boek nu en vervolgens stuurt de docent je een persoonlijke uitnodiging om in te loggen in ons digitale klaslokaal.

Wissen

Meer cursussen volgen?

Honger naar meer kennis? Zie alle cursusmodules die wij hebben.

Heb je alle cursusmodules van de basis en vervolg gedaan? Dan kun je na afloop een diploma halen.

Beschrijving

In sneltreinvaart ga je aan de slag met de Adobe programma’s InDesign, Photoshop en Illustrator. We starten met de broodnodige techniek en vervolgens maak je met ieder programma een eigen CV. Na afloop van de training weet je ongeveer je van de programma’s en van Art and the City kan verwachten. Een mooi opstapje om zelf aan de slag te kunnen gaan of je verder te ontwikkelen met een cursus bij ons. Je creativiteit wordt aangesproken tijdens deze creatieve kennismakingscursus. Je wordt uitgedaagd om – nadat je de regels van het vak hebt geleerd – vooral buiten de lijntjes te tekenen. Bovendien is dit een zeer interactieve cursus waarbij je steeds feedback krijgt op je werk. De docent kijkt met je mee. Je ontwerpen worden besproken en je leert uiteraard ook van je medecursisten.

De lesmethode

Onze lessen in het digitale klaslokaal hebben een stevig tempo, daarom wordt de les opgenomen en kun je deze wanneer je wilt terugkijken. Bovendien zijn handige trucjes en leuke weetjes een vast onderdeel van de cursus, waardoor je de magie van het programma snel leert ontdekken. Bij deze interactieve les word je steeds bijgestuurd en gestimuleerd. Onze lesmethode bestaat uit een constante afwisseling van theoretische uitleg en voorbeelden van technische toepassingen. Tussendoor volgen opdrachten en is er elke week een thuisopdracht. Hierdoor leer je uitzonderlijk snel werken met een programma dat overweldigend kan overkomen. Naast de feedback van je docent leer je ook van je medestudenten. Het is raadzaam om buiten de lessen voldoende tijd te reserveren, zodat je de thuisopdrachten die in de syllabus staan kunt uitvoeren.

Voorkennis en benodigdheden

Om goed met de kennismakingscursus mee te kunnen doen, moet je over basis tot gemiddelde computerkennis beschikken. Je moet dus bijvoorbeeld vertrouwd zijn en kunnen werken met ‘copy & paste’ en ‘klik en sleep’. Ook moet je weten hoe je bestanden kunt opslaan en weer terug vinden. Twijfel je of je voldoende basiskennis hebt? Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. Je kunt mailen naar office@artandthecity.com. Weet je niet zeker of je een basis- of vervolgcursus moet volgen? Kun je al werken met aanpassingslagen, de pentool en stramienpagina’s? Kijk dan eens bij onze vervolgcursussen.

Benodigdheden:
 • Adobe software, versie CC. Als student bij Art and the City kun je een abonnement afsluiten bij Adobe voor 19,66 in plaats van 60,49! In het geval van de kennismakingscursus voldoet het om de gratis proefversie te installeren. Deze is geldig voor 7 dagen.
 • Een geschikte laptop (zie richtlijnen). Indien niet aanwezig bestaat er de mogelijkheid van ons een laptop te lenen.
 • Redelijke computerkennis. De software moet je bijvoorbeeld voor aanvang van de eerste les zelf kunnen installeren.

Kosten
Kies je ervoor om na de kennismakingscursus verder te studeren bij Art City? Dan verrekenen wij het bedrag!

Het stappenplan

 • Nadat je op boeken hebt geklikt, vul je je naam (en/of naam van je bedrijf) in.
 • Dan kies je gewenste betaalmethode.
 • Je krijgt een bevestiging van de inschrijving in de mail met daarin de factuur.
 • Een week voor aanvang van de cursusmodule ontvang je van ons een startmail met aanvullende informatie, zoals instructies over het downloaden van de software.
 • Voor de eerste les begint ontvang je een mail van de docent met daarin een uitnodiging voor de Zoom sessies en een link naar het lesmateriaal.
 • Dan volg je je cursus. Deze duurt 1 dag.
 • Na afloop ontvang je een evaluatiemail van ons.

De onderwerpen

De onderwerpen die tijdens de basiscursus aan bod komen:

Photoshop:

 • Beelden of foto’s bewerken
 • Het werken met lagen
 • Functies automatiseren

InDesign:

 • De regels van typografie
 • Het werken met tekst
 • PDF maken voor druk of web

Illustrator:

 • Digitaal illustreren
 • Omgaan met vector afbeeldingen
 • Kleurverloop aanbrengen
 • Objecten transformeren

Vragen?

Je kunt ons bereiken door te mailen naar office@artandthecity.com, te bellen naar +31 6 22 81 93 84 of door gebruik te maken van de live chat via whatsapp!

Summer School
Open chat
1
Vragen?
Hi, kan ik je helpen?