cursussen
photoshop
Indesign
illustrator.

in een van onze studio's.
bij jouw thuis.
in ons digitale klaslokaal.

Art and the City geeft cursussen Grafisch Ontwerp in de studio’s in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Op onze andere locaties kunnen we helaas een afstand van 1.5 meter in de ruimtes niet garanderen. Daarom blijven deze tot nadere orde gesloten. Gelukkig biedt Art and the City daarnaast groepslessen in het Digitale Klaslokaal via Zoom en op maat gemaakte privécursussen! Een privéles is altijd opgebouwd aan de hand van jouw ervaring en behoeftes. Bekijk hieronder het overzicht per stad!

Op dit moment zijn er groepslessen op onze locaties in Amsterdam en Utrecht. De rest is via Zoom of als je een Priveles wil volgen kan dat in jouw stad van keuze!
Cursussen 

Bovenstaande cursussen zijn zowel in de studio als via Zoom te volgen. Wij specialiseren ons in cursussen Grafisch Ontwerp en werken met de Adobe programma’s Photoshop, Indesign en Illustrator. Deze programma’s kun je na je inschrijving voor een gereduceerd studententarief installeren!

Opleidingen

Naast dit cursusaanbod bieden wij ook een opleiding Grafisch Ontwerp,  Online Marketing en Creative Business. Kijk hier voor meer informatie.

UWV

De opleiding Online Marketing wordt veelal vergoed door het UWV, omdat online marketeer een krapteberoep is. De opleiding Grafisch Ontwerp is nuttig als aanvulling voor het vakgebied van marketeer, maar kan ook gevolgd worden als je denkt aan het maken van een carrièreswitch. Na afloop heb je voldoende tools in huis om geheel zelfstandig opdrachten binnen te halen.

1.5 meter

De studio’s van Art and the City zijn uiteraard volkomen volgens de regels ingericht! We houden de groepen klein en hebben met tape de verplicht 1.5m aangegeven.

cursussen grafisch ontwerp op locatie
cursussen grafisch ontwerp op locatie
cursussen grafisch ontwerp op locatie

last minute

op deze cursussen is nog plaats!

Cursus Photoshop | basis | Amsterdam of Digitaal klaslokaal 
Start ma 24 augustus 19:00

nog 3 plaatsen

Cursus Illustrator | basis | 
Start di 25 augustus 19:00-21:30

nog 4 plaatsen

Cursus Indesign | basis 
Start vrij 28 augustus 15:30-18:00

nog 4 plaatsen

Cursus Illustrator | vervolg & Pro | Amsterdam
Start di 25 augustus 19:30-22:00

nog 2 plaatsen

Open chat
1
Vragen?
Hi, kan ik je helpen?