De Basis

Art and the City verzorgt een breed aanbod van cursussen Grafisch Ontwerp. Tijdens de basiscursussen leer je niet alleen werken met de belangrijkste Adobe programma’s – Photoshop, InDesign en Illustrator – maar ook alles over compositie, typografie, lay-out en kleurgebruik. Het lesmateriaal van Art and the City bestaat dan ook niet alleen uit theorie en techniek, maar bevat ook een scala aan inspirerende beelden.

De cursussen zijn te volgen in ons digitale klaslokaal of op locatie. De groepen houden we klein – maximaal 8 deelnemers – zodat we iedereen kunnen verzekeren van voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding. Vragen kunnen gelijk gesteld en beantwoord worden.

Elke maand start een cursus grafisch ontwerp. Wil je op het laatste moment instormen? Heel soms is er nog een plekje vrij. Bel naar 085 – 130 1249 om de mogelijkheden te bespreken. Schikken de data jou niet en/of volg je de cursus liever individueel? Dat kan uiteraard ook! Bel of mail ons (office@artandthecity.com) en we sturen je een offerte.

Certificaat of Diploma
Bij het volgen van een losse cursusmodule ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. Volg je de gehele DTP opleiding? Dus de basis, vervolg én pro? Dan kun je na afloop een examen doen en een DTP 01 diploma behalen.

Vervolg & Pro

Toch een niveautje hoger instappen? dat kan, zie hier ons aanbod van Vervolg&Pro cursussen.

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond