e-Learning

e-Learning

e-Learning, online leren, is een nieuwe cursusvorm van Art and the City! Leer geheel in je eigen tempo de principes van Grafisch Vormgeving aan de hand van video’s, theorie en leuke uitdagende opdrachten.

Deze zeer zelfstandige vorm van leren is heel anders dan onze Zoomlessen in kleine groepjes, dus het moet wel bij je passen. Wil je sneller of langzamer door de stof heen? It’s up to you! Bij e-learning is er geen sprake van interactie met een docent. Echter, binnen de community van Huddle – waar de lessen staan – kun je uiteraard wel vragen om feedback en hulp van medestudenten.

Voor wie is e-learning geschikt?

Misschien reis je veel voor je werk of omdat je dat nu eenmaal doet. Of je hebt kleine kinderen die precies op jouw vaste lesmoment al je aandacht opeisen.   Dan is het fijn dat je volkomen zelf kunt kiezen wanneer je de lessen volgt. Onze lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden, dus ook als je al een goede basis hebt en je kennis wil opfrissen, kan dit voor jou een heel handige methode zijn. Misschien heb je al een paar jaar met Adobe gewerkt, maar heb je geen flauw idee waarom je Adobe steeds aan het upgraden bent? De vernieuwingen gaan maar door. We vertellen je graag alles over de nieuwste snufjes. In dit geval kies je voor Illustrator, Indesign of Photoshop vervolg en pro. Tegenwoordig kun je bijvoorbeeld veel meer animeren met Photoshop dan bij de vorige versies. De opties zijn prachtig. Een deel van een foto laten bewegen en de rest bevriezen? Het kan allemaal! Na elke afgerond module ontvang je een certificaat.

Toont alle 6 resultaten