wat zeggen de cursisten en studenten?

De tevredenheid van de cursisten en studenten van Art and the City is van groot belang. Daarom vraagt Art City cursisten altijd een evaluatie achter te laten en een cijfer te geven gebaseerd op hun persoonlijke ervaringen. Bekijk hieronder de resultaten. Art and the city is ontzettend blij om te concluderen dat het gemiddelde cijfer een 9,4 is! Meer lezen? Kijk dan eens bij de Google reviews

Reviews over het digitale klaslokaal!

opleiding vormgeving

Ik heb net mijn cursus Photoshop bij Sander in Utrecht afgerond en wederom (na InDesign) fantastisch uitgelegd. Mijn complimenten aan de organisatie en de duidelijkheid van Sander hoe hij alles uitlegt.

Review van Iskander van marketingscriptie.nl
over de cursus Grafische Vormgeving Basis.

Het was ontzettend tof! Ik heb heel veel opgestoken en meteen kunnen toepassen! Echt aan te raden. Ik heb het ook aangeraden aan anderen en ik hoop dat er meer aanmeldingen komen! Was super leerzaam en een heel lieve lerares waar ik maandag weer mee in de klas zit! Kortom, erg succesvolle cursus!

Review van cursist Fitrah Umbrella
over de cursus InDesign bij Inge Stolwijk!

Reviews met een cijfer!

"Als Disneytekenaar heb ik 33 jaar strips gemaakt voor de Donald Duck. Ik gebruikte Photoshop heel beperkt om mijn zwart-wit tekeningen schoon te maken en kleine foutjes te corrigeren. Omdat ik nu op Instagram de fotostrip 'Ikniet' post, wilde ik met Photoshop ook foto's kunnen bewerken. Sander Breddels heeft mij boven verwachting geholpen en allerlei tips & trucs laten zien die het programma biedt. Ondanks het verschil in niveau en tempo van de cursisten - ik was zeker een van de mindere goden - wist hij iedereen bij de les te betrekken en te helpen met hun vragen. Ik was ook erg blij met de mogelijkheid om de cursus overdag te kunnen doen en de locatie was goed bereikbaar. "

Cursus Photoshop
Cijfer: 10
Wilma Van den Bosch
Illustrator
"Samen met Francisca hebben we vooraf informatie voor privé lessen besproken en gepland. De informatie was duidelijk en ze was accuraat. De lessen kreeg ik van Ivo. Hij is rustig, luistert en speelde in op mijn wensen mbt werk benodigdheden. De ruimte waarin we les kregen vond ik minder en daarvoor geen vijf sterren. Het was binnen best benauwd en warm (eigenlijk een beetje muf). Wellicht speelde ook de 12 weken volop zon en 30 graden een rol. Ik zou wel aanraden om de lessen bij Ivo te volgen. Hij weet veel en door zijn kennis kan hij je ruim meenemen en leren. Dat vond ik heel prettig."

Cursus Photoshop
Cijfer: 8
Sajia Rezaie
-
"Ik vond het een nuttige training, maar ik vond wel dat de tijd elke les iets te kort was voor alle te behandelen stof. Er werd te weinig aandacht besteed aan het maken huiswerk. (1 opdracht uit de syllabus moest gedaan worden, maar de andere werden overgeslagen), dat vond ik jammer. Ook had ik verwacht dat er meer tijd besteed zou worden aan de mogelijkheden van bijvoorbeeld logodesign, en had wat meer creativiteit vanuit de trainer verwacht mbt mogelijkheden... Ik miste hier wel iets."

Cursus Illustrator
Cijfer: 8
J.M.M. de Lange
Projectmanager
"Ik vond het een erg fijne cursus. Het tempo was precies goed en het was fijn dat je redelijk lange lessen (2,5 uur) hebt zodat je ook echt diep in de stof kunt. Het huiswerk waren altijd leuke opdrachten waarin je de in die week opgedane kennis een beetje kon testen. De kleine groep (4 personen) was ook een meevaller. Op die manier kan je altijd vragen stellen en is er genoeg aandacht voor iedereen."

Cursus InDesign
Cijfer: 10
Claudia de Vries
Communicatiemedewerker
"De basiscursus DTP inmiddels afgerond met Photoshop als laatste en wat was het leuk! Docent Fleur Kok zorgde iedere les voor een ontspannen sfeer waarin altijd ruimte was voor vragen (ook na de les) en het tempo was soms wel flink maar wel bij te houden (zeker als je tijd neemt voor huiswerkopdrachten). Photoshop (of andere CC programmes) leer je niet zomaar (kun je jaren over doen met alle functionaliteiten en mogelijkheden) maar ik heb zeker het gevoel (mede door de ervaringen die de docent heeft gedeeld) dat ik een aantal basisvaardigheden nu goed ken."

Cursus Illustrator
Cijfer: 8
Bieke M
-
"Het online volgen van een cursus was voor mij nieuw. Dit is mij uitstekend bevallen. Trainer Francisca heeft mij ontzettend goed op weg geholpen met het schrijven van mijn marketingplan. De begeleiding en vooral de manier waarop Francisca met mij meedacht heb ik dan ook als zeer waardevol ervaren! "

Online Marketing
Cijfer:10
Arline Wooning
Visual artist
"Francisca en de andere docenten van Art and the City nemen rustig de tijd om alle onderdelen uit te leggen. Voorbeelden, opdrachten en theorie wisselen zich goed af. Na één les al direct veel geleerd en kunt toepassen in de praktijk!"

Cursus DTP
Cijfer: 9
Larissa Koppers
Recruiter
"Goede cursus: alle belangrijke tools kwamen aan bod. Fijne docent: legt goed uit en vragen stellen mag altijd. Na elke les huiswerk, waardoor je de opgedane kennis meteen toepast en ontdekt wat nog niet helemaal duidelijk is. Aanbevolen!""

Cursus Photoshop
Cijfer: 9
Nico
-
"Erg leerzame cursus gevolgd bij Art and the City. Ook leuk om de creativiteit te ontdekken bij mede-cursisten. In een paar weken tijd leert men vormgeven in een handomdraai. Veel tips, veel details."

Cursus DTP
Cijfer: 8
Van Schaardenburg
-
"Deze cursus biedt een goede start in het programma Photoshop. Ik leerde basisvaardigheden en veel creatieve mogelijkheden. De docent brengt het geheel helder en vlot. De opdrachten vond ik praktisch en speels. En doordat de groep klein was, was er veel persoonlijke aandacht. Erg plezierig."

Cursus DTP
Cijfer: 8
Maarten
Designer
"De docent gaf een heldere uitleg en hield het juist tempo aan (niet te snel niet te langzaam). De cursus was praktijkgericht en persoonlijk door de kleine groepen. Elke week ben ik met veel enthousiasme naar de cursus gegaan!"

Cursus DTP
Cijfer: 9
Chantal Stolze
Commercieel medewerker
"Lekker interactief, wel hoog tempo. Laatste dag iets teveel diepgang. Wel te weinig tijd tussen cursusdata om te oefenen (gezien de werkdruk bij ons, kan de trainer niets aan doen). Wel lekker om kennis fris te houden. Leuke groep en goed gefaciliteerd! "

Cursus DTP
Cijfer: 8
Yvonne van Leeuwen
Communicatiemedewerker
"Toelichting en uitleg Stefan helder en gelukkig heel duidelijk. Het lesmateriaal daarentegen is zeker voor verbetering vatbaar. Heel summier en tutorials op internet geven meer informatie dan de uitgereikte lesmateriaal. "

Cursus DTP
Cijfer: 7
van Gompel
-
"Ik heb de lessen via Art and the City als heel positief ervaren. De groepen waren niet te groot en naast leerzaam was het ook gezellig! Het huiswerk werd uitgebreid besproken en elke les werd alle stof grondig doorgenomen!"

Cursus Premiere Pro
Cijfer: 9
Sarah Warnaar
Visual artist
"In korte tijd veel geleerd van een vaardige docent die erg veel wist, niet alleen van Photoshop maar ook van andere computerprogramma's en fotografie. Een aanrader!"

Cursus Photoshop
Cijfer: 8
Eveline
-
"We hebben tijdens deze intensieve cursus veel geleerd over het bewerken en verbeteren van foto’s. De docent legde alles rustig uit, deed alle bewerkingen voor die we daarna zelf uitvoerden. Het huiswerk kostte de nodige uren per week, maar door veel te oefenen ging het steeds beter. Aan het begin van de avond werd het huiswerk behandeld, hierna volgden de nieuwe onderwerpen. We vinden het een cursus om aan te bevelen, zeker als je niet graag een lange opleiding wilt volgen, maar toch graag je kennis van Adobe wilt uitbreiden. Bovendien werd de cursus voor een aantrekkelijke prijs aangeboden."

Cursus Infographics (privé)
Cijfer: 8
Marjolein van den Berg & Peter Naaijen
-
"De basis cursus InDesign is een prima cursus voor een goede start. In 4 lessen leer je de beginselen van vormgeving en opmaak. Door de intieme setting (max 6 personen), is er de mogelijkheid voor persoonlijke vragen. De cursus heeft vaste richtlijnen maar door de kleine setting kan de docent het niveau aanpassen op het niveau van de cursisten. Ik ben ook van plan de basiscursus Illustrator te gaan volgen!"

Cursus DTP
Cijfer: 10
Karin
Sylist
"Ik vond het prettig dat de cursus zo gecomprimeerd was, een 4x 2,5 uren pakket. Het atelier van Francisca is een inspirerende omgeving en spreekt mij aan omdat ik zelf ook beeldend kunstenaar ben. We waren en totaal 4 cursisten en daardoor werd ruim aandacht besteed aan onze vragen. Francisca heb ik al een prettig iemand ervaren, ze heeft goed voor ons gezorgd, niet alleen wat de cursus betreft maar ook met een kopje thee of koffie met een snoepje erbij. Zo was het leerzaam en gezellig."

Cursus Photoshop
Cijfer: 8,6
Ulrike Bartels
-
"Ik heb veel geleerd van de cursus InDesign die ik heb gevolgd . De docent is zeer geduldig, heeft veel kennis van de verschillende toepassingen van InDesign. Naast het programma zelf leer je ook over hoe je drukwerk vormgeeft en allerlei kneepjes van het vak. Op zowat elke vraag die ik stelde had ze een overtuigend antwoord. Kortom, ik kan haar en de cursus zeker aanbevelen. "

Cursus DTP
Cijfer: 8.2
Marco Bogers
Coach
"De basis cursus InDesign is een prima cursus voor een goede start. In 4 lessen leer je de beginselen van vormgeving en opmaak. Door de intieme setting (max 6 personen), is er de mogelijkheid voor persoonlijke vragen. De cursus heeft vaste richtlijnen maar door de kleine setting kan de docent het niveau aanpassen op het niveau van de cursisten. Ik ben ook van plan de basiscursus Illustrator te gaan volgen!"

Cursus DTP
Cijfer: 10
Karin
Sylist
"Ik vond het prettig dat de cursus zo gecomprimeerd was, een 4x 2,5 uren pakket. Het atelier van Francisca is een inspirerende omgeving en spreekt mij aan omdat ik zelf ook beeldend kunstenaar ben. We waren en totaal 4 cursisten en daardoor werd ruim aandacht besteed aan onze vragen. Francisca heb ik al een prettig iemand ervaren, ze heeft goed voor ons gezorgd, niet alleen wat de cursus betreft maar ook met een kopje thee of koffie met een snoepje erbij. Zo was het leerzaam en gezellig."

Cursus Photoshop
Cijfer: 8,6
Ulrike Bartels
-
"Deze week privé cursus gehad. Veel geleerd, rustige uitleg, goede sfeer! Zeker aan te raden!"

Cursus DTP
Cijfer: 10
Linda Kelch
Marketeer
"Ik heb heel veel opgestoken, ik vond het ook wel fijn dat de 'juf' een beetje streng was, dat hield me gefocust."

Cursus DTP
Cijfer: 9.4
Elles Paijens
Sylist
"De cursus geeft je een goed overzicht van wat je allemaal kunt doen met Illustrator. De hoofdlijnen worden goed uitgelegd en herhaald. Na deze korte cursus werkte ik meteen makkelijker met het programma. "

Cursus Illustrator
Cijfer: 8
Anoniem
-
Open chat
1
Vragen? Chat met Art City!
Hallo! Art and the City hier - kan ik je helpen?