Wil je dit voorjaar nog starten met één van onze Masterclasses zoals Premiere Pro, Portfolio-begeleiding of Infographics?

Je kiest je favoriete tijd en dag en zodra we voldoende deelnemers hebben gaat de cursus van start. Een cursus met een flexibele startdatum dus. En het goede nieuws is dat voldoende deelnemers maar drie mensen hoeven te zijn. Hoe super-de-luxe is dat?

Flexibele Startdatum

Zodra er 3 mensen zich hebben ingeschreven bellen we iedereen op en gaat de cursus van start. De tijden en dagen van deze cursussen zijn ook bijzonder gunstig. De dinsdagavond – niet al te laat – is sinds jaar en dag erg populair voor aanstormende grafisch ontwerpers of DTP’ers en is dus nu ook voor de speciale cursussen beschikbaar.  Kies je favoriete tijd, dag en maand en zodra we voldoende deelnemers hebben gaat de cursus van start. De flexibele startdatum staat als optie bij het aanmelden. Als er al een cursus voldoende aanmelders heeft dan staat de exacte startdatum erbij,

Kies voor:

Cursus Infographics in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag

Cursus Infographics in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven

Cursus Infographics

 345,00 ex btw

In deze cursus Infographics leer je hoe je op een grafische manier informatie over een bepaald onderwerp zichtbaar maakt. Je gebruikt illustraties, foto’s, pictogrammen, lijntekeningen – of wat voor beeld dan ook – samen met tekst om op een eenvoudige manier bijvoorbeeld actuele informatie (data & kennis) weer te geven.

cursus-premiere-pro-video-editen

cursus-premiere-pro-video-editen

Premiere Pro video editen

 345,00 ex btw

Cursusbeschrijving Premiere Pro is de standaard toepassing om video’s te editen. Een zeer professioneel programma. Hiermee voeg je video, audio, afbeeldingen en titels samen tot een logisch geheel. Je video vertelt een verhaal wat je publiek moet kunnen volgen en waarin men ‘meegetrokken’ wordt. In deze cursus leer je hoe je Premiere Pro optimaal kunt gebruiken voor websites, bedrijfsvideo’s of promotiedoeleinden. Kortom je leert alle vaardigheden die je nodig hebt om zelfstandig als video-editor aan de slag te gaan! Kijk op de pagina van Adobe wat je allemaal kan doen met PremierePro.

Portfolio-begeleiding

Portfolio-begeleiding

Portfolio begeleiding

 345,00 ex btw

Je bent klaar met de cursus DTP grafisch ontwerp voor gevorderden en wellicht heb je ook nog de cursus Infographics of Video editen met Premiere Pro afgerond. Maar wat nu? hoe zet je je werk als grafisch ontwerper in de markt en vind je opdrachtgevers? Deze workshop heeft als doel je portfolio en je werk in de markt te zetten.