085-1301249 ➙ ma-vr 12-14 uur of ➙ office@artandthecity.com
Selecteer een pagina
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

combinatie cursussen.

De verscheidene cursussen van Art and the City worden sinds kort ook aangeboden als combinatiecursussen, waarbij je een deel klassikaal en een deel online volgt. De eerste les vindt plaats met medecursisten in één van onze inspirerende studio’s. De drie daaropvolgende lessen doe je thuis aan de hand van het lesmateriaal. In deze syllabus vind je inspiratiebeelden, theoretische uitleg, de technische toepassingen met linkjes naar privé-filmpjes op YouTube en tot slot een aantal opdrachten. Na het afronden van alle lessen bespreek je je werk met een ervaren docent via Skype.

 

Blije cursisten
groepen per jaar
Docenten
Locaties

Start in een groep.
leer in je eigen tempo.
ontvang feedback.

naar: Klassikale cursussen

hoe werkt het.

Ons aanbod

Deze cursussen zijn een combinatie van klassikaal onderwijs en online zelfstudie. De eerste les doe je mee met een groepscursus. De drie lessen daarna bestaan uit technische filmpjes die ondersteund worden met lesmateriaal vol inspiratie, theorie en opdrachten. Aan het eind van de vier weken – of simpelweg als je door de stof bent – krijg je de mogelijk een privé-sessie te volgen met één van de docenten via Skype.

 

Inspiratie

Benieuwd naar de verscheidene mogelijkheden van een DTP’er? Kijk dan eens op deze website! Heb je vragen of twijfel je bijvoorbeel over welke combinatiecursus je wilt volgen? Mail ons of bel naar 085-1301249.

wat zijn de voordelen.

Spaar tijd uit

Art and the City biedt Photoshop, InDesign en Illustrator aan als combinatiecursus.

 

Het grootste voordeel is dat je niet gebonden bent aan een vaste tijd of locatie.Heb jij bijvoorbeeld een drukke baan waarbij je niet zeker weet of je elke week aanwezig kunt zijn voor een groepsles? Maar wil je wel graag je grafische vaardigheden ontwikkelen? Dan is dit de perfecte keuze voor jou.

 

 

 

Bepaal zelf hoe je leert

Combinatiecursussen bieden je dus het gemak van zelfstudie met de voordelen van klassikale lessen.

Open chat
1
Vragen?
Hi ! kan ik je helpen?
Powered by