085-1301249 ➙ ma-vr 12-14 uur of ➙ office@artandthecity.com

combinatie cursussen.

Volg nu de cursus grafisch ontwerp als blended learning cursus. Je start met een klassikale les. Gedurende vier weken krijg je video’s, theoretisch lesmateriaal en opdrachten. De laatste les bestaat uit feedback op je werk, via Skype, van een ervaren docent en is er bovendien ruimte voor individuele vragen. 

 

Blije cursisten
groepen per jaar
Docenten
Locaties

Start in een groep
leer daarna in je eigen tempo en op eigen niveau.
ontvang na afloop feedback.

naar: Klassikale cursussen

hoe ziet een combinatie-cursus eruit?

 
De cursus Grafisch ontwerp met verschillende modules zoals Indesign, illustrator of photoshop bestaat steeds uit 1 klassikale les en 4 online lessen (zelfstudie). Tot slot heb je een privéles per Skype met een ervaren coach.
Tijdens deze les worden de gemaakte opdrachten besproken en is er gelegenheid tot het stellen van specifieke vragen.
 
 
 
 

de lessen zijn als volgt opgebouwd:

1) inspiratie (wat kan je met hetgeen je gaat leren?)

2) theorie (uitleg in een duidelijk pdf-document
 
3) techniek (hoe werkt het, uitgelegd in een video)
 
4) opdracht (huiswerk)

hoe werkt het.

Ons aanbod

Volg nu de cursus grafisch ontwerp als combinatie cursus. Na je eerste (klassikale les) oefen je elke week met de video’s, lees je de theorie en stuur je de opdrachten in. In het lesmateriaal staat niet alleen extra uitleg voor bij de filmpjes en de opdrachten, maar ook inspiratiebeelden en extra tips & tricks. Tijdens de laatste Skype-les krijg je feedback op je werk van één van onze docenten. Heb je vragen of twijfel je over welke blended cursus je wilt volgen? Mail ons of bel naar 085-1301249.

Inspiratie

Benieuwd naar de verscheidene mogelijkheden van een DTP’er? Kijk dan eens op deze website!

wat zijn de voordelen van blended learning?

Spaar tijd uit

Art and the City biedt de cursus Photoshop ook aan in Blended Learning vorm.

 
Wat is blended learning?
Blended learning betekent dat je een deel van de cursus zelfstandig doet door middel van zelfstudie en een deel in een face-to-face coaching sessie, alleen of in een kleine groep, op de leslocatie.
 
Je volgt het grootste deel van de cursus op je eigen tempo en op de tijdstippen waarop jij daar zin in hebt. Van ons krijg je speciaal voor deze lesmethode gemaakt lesmateriaal dat deels uit tekst en deels uit ondersteunende video’s bestaat.
Tegelijkertijd krijg je aan het eind van de cursus de gelegenheid om met een van onze gespecialiseerde coaches/docenten de door jou gemaakte opdrachten door te nemen, vragen te stellen en extra toelichting of aanwijzingen te krijgen.
 
 

Bepaal zelf hoe je leert

Blendend learning biedt je dus het gemak van zelfstudie met de voordelen van klassikale lessen.