Cursus
grafisch ontwerp op locatie.

 Art and the City verzorgt een breed aanbod van groepscursussen grafisch ontwerp  -zeer exclusief- op locatie. Denk aan Photoshop, InDesign en Illustrator, zowel op basis- als gevorderden niveau. De cursussen vinden plaats op verschillende locaties door Nederland, altijd in een inspirerend atelier en met ervaren, gepassioneerde docenten die werkzaam zijn in het grafische veld. Alles met voldoende afstand tussen de deelnemers. 

Groepsgrote maximaal 5 deelnemers.

Wil je op het laatste moment instromen bij een groepscursus? Mail dan zo snel mogelijk naar office@artandthecity.com.

Losse modules basis cursussen.

Blije cursisten
groepen per jaar
Docenten
Locaties

Klassikaal leer je het meest. Er start elke maand wel een groepscursus.

they love us.

Onze cursisten

“De groepscursus was zeer leerzaam. De informatie werd in zeer hoog tempo gegeven, ik heb les gehad van zowel Francisca als Wouter. Beiden gaven met zeer veel passie en bijgevolg uitstekend les. Ik heb erg veel geleerd en zit daardoor regelmatig en met plezier te photoshoppen. De ontvangst met koffie, thee en snoep was perfect, evenals de locatie.”

“In korte tijd veel geleerd met bovendien voldoende ruimte voor vragen en uitleg. Zelfs een privéles gekregen, omdat vakantie een groepsles in de weg stond. Kortom: top!”

“Tijd en tijdstip in Den Haag is prima. Het tempo van de lessen was ten eerste goed bij te houden. Huiswerk was ten tweede ook goed. Je kon in het huiswerk dus goed het geleerde toepassen. De lessen waren helder alsook duidelijk. De afwisseling tussen uitleg en uitproberen is goed en de stof is daardoor goed te volgen en toe te passen.”

“Leuk, informeel, veel geleerd. Kon mijn brandende PS vraag eindelijk kwijt!”

“Een fijne beginnerscursus! Veel geleerd, nu verder zelf aan de slag…”

certificaat

Certificaat 

Heb je een cursus  grafisch ontwerp basis  met goed gevolg afgerond?  ontvang je een certificaat van deelname.

Inspiratie

Benieuwd naar het werkveld van een grafisch ontwerper? Kijk bijvoorbeeld eens op deze website.