085-1301249 ➙ ma-vr 12-14 uur of ➙ office@artandthecity.com

Groeps cursussen.

Art and the City verzorgt een breed aanbod van groepscursussen grafisch ontwerp. De groepen zijn altijd klein. Ervaren docenten met brede praktijkervaring geven de cursussen in steden door heel Nederland. Wil je op het laatste moment instromen? Bel ons: 085-1301249

 

 

Blije cursisten
groepen per jaar
Docenten
Locaties

they love us.

Onze cursisten

“De cursus was zeer leerzaam. De informatie werd in zeer hoog tempo gegeven, ik heb les gehad van zowel Francisca als Wouter. Beiden gaven uitstekend en met zeer veel passie les. Ik heb erg veel geleerd en zit daardoor regelmatig en met plezier te photoshoppen. De ontvangst met koffie, thee en snoep was uitstekend, evenals de locatie.”

“In korte tijd veel geleerd met bovendien voldoende ruimte voor vragen en uitleg. Zelfs een privéles gekregen, omdat vakantie een groepsles in de weg stond. Top!”

“Tijd en tijdstip in Den Haag is prima. Het tempo van de lessen was goed bij te houden. Huiswerk was ook goed. Je kon in het huiswerk dus goed het geleerde toepassen. De lessen waren helder en duidelijk. De afwisseling tussen uitleg en uitproberen is goed en de stof is daardoor goed te volgen en toe te passen.”

 “Leuk, informeel, veel geleerd. Kon mijn brandende PS vraag eindelijk kwijt!”

“Een fijne beginnerscursus! Veel geleerd, nu verder zelf aan de slag…”

certificaat
en korting.

Certificaat of diploma

Volg je zowel de groepscursus DTP Grafisch ontwerp basis als gevorderd? Dan kun je na afloop examen doen en een DTP-diploma 1 behalen. Bij het volgen van een losse cursusmodule of alleen de basis of gevorderden DTP-cursus ontvang je een certificaat. Toch liever een individuele cursus volgen? Dat kan uiteraard ook! 

Of doe je toch liever een cursus online? Dat kan ook!

Korting
De groepscursussen Grafisch ontwerp van Art and the City zijn al scherp geprijsd, maar als je twee of meer modules tegelijk boekt profiteer je bovendien van een scherpe kortingDeze kan oplopen tot wel € 100,- en uiteraard zie je de korting direct terug op je eindafrekening.

Inspiratie
Benieuwd naar het werkveld van een grafisch designer? Kijk eens op deze website!