085-1301249 ➙ ma-vr 9-18 uur of ➙ office@artandthecity.com

Groeps cursussen.

Art and the City verzorgt een breed aanbod van groepscursussen grafisch ontwerp. Denk aan Photoshop, InDesign en Illustrator, zowel op basis- als gevorderden niveau. De cursussen vinden plaats op verschillende locaties door Nederland, altijd in een inspirerend atelier en met ervaren, gepassioneerde docenten die werkzaam zijn in het grafische veld. 

Wil je op het laatste moment instromen bij een groepscursus? Mail dan zo snel mogelijk naar office@artandthecity.com.

Let op!
tot eind april alleen Online klassen met de docent en medestudenten in een virtueel klaslokaal. Kies bij 'locatie' voor Digitaal klaslokaal.
Let op!
tot eind april alleen Online klassen met de docent en medestudenten in een virtueel klaslokaal. Kies bij 'locatie' voor Digitaal klaslokaal.
Previous
Next
Blije cursisten
groepen per jaar
Docenten
Locaties

Losse modules basis & vervolg.

they love us.

Onze cursisten

“De groepscursus was zeer leerzaam. De informatie werd in zeer hoog tempo gegeven, ik heb les gehad van zowel Francisca als Wouter. Beiden gaven met zeer veel passie en bijgevolg uitstekend les. Ik heb erg veel geleerd en zit daardoor regelmatig en met plezier te photoshoppen. De ontvangst met koffie, thee en snoep was perfect, evenals de locatie.”

“In korte tijd veel geleerd met bovendien voldoende ruimte voor vragen en uitleg. Zelfs een privéles gekregen, omdat vakantie een groepsles in de weg stond. Kortom: top!”

“Tijd en tijdstip in Den Haag is prima. Het tempo van de lessen was ten eerste goed bij te houden. Huiswerk was ten tweede ook goed. Je kon in het huiswerk dus goed het geleerde toepassen. De lessen waren helder alsook duidelijk. De afwisseling tussen uitleg en uitproberen is goed en de stof is daardoor goed te volgen en toe te passen.”

 “Leuk, informeel, veel geleerd. Kon mijn brandende PS vraag eindelijk kwijt!”

“Een fijne beginnerscursus! Veel geleerd, nu verder zelf aan de slag…”

certificaat
of diploma

Certificaat of diploma

Heb je zowel de groepscursus DTP grafisch ontwerp basis als gevorderd met goed gevolg afgerond? Dan kom je in aanmerking om na afloop het examen af te leggen en een DTP-diploma 01 te behalen. Het examen bestaat uit drie delen: een thuisopdracht, theoretische meerkeuzevragen en een praktijkopdracht ter plaatse.

Bij het volgen van een losse cursusmodule of louter de basiscursus DTP ontvang je een certificaat van deelname.

Inspiratie

Benieuwd naar het werkveld van een grafisch ontwerper? Kijk bijvoorbeeld eens op deze website.

Open chat
1
Vragen?
Hi ! kan ik je helpen?
Powered by