085-1301249 ➙ ma-vr 9-18 uur of ➙ office@artandthecity.com

Grafische cursussen privécursus

Bij Art in the City is het altijd mogelijk een cursus te volgen als privécursus. Met het oog op jouw niveau en wensen koppelen we je aan de perfecte docent. Zo behaal je een optimaal resultaat met een privécursus Photoshop, InDesign, Illustrator of Premiere Pro. Naast de Adobe programma’s is het ook mogelijk een privécursus Fotografie te volgen. Dit zijn korte blokken van 4 lessen van 2 uur. Het lesprogramma en de opbouw liggen globaal vast, maar het is het uiteraard mogelijk een aantal opdrachten te vervangen met eigen materiaal. Zo wordt de privécursus aangepast naar jouw niveau en wensen.

Welke cursussen bieden wij als  privéles:

1. DTP Grafisch ontwerp
2. Indesign
3. Illustrator
4. Photoshop
5. Photoshop voor Social Media

6. Video editen
7. Infographics

9. Fotografie en lightroom
10. WordPress
11. Daag ons uit!

leer vormgeven met een privécursus.

Meteen boeken

Meteen boeken van onderstaande cursussen kan natuurlijk ook. Zodra we je inschrijving en betaling binnen hebben matchen wij je met een docent(e) en kun je van start gaan. Geef aan op welke niveau je in wilt stappen: beginner of gevorderd. Het niveau van deze cursus is afhankelijk van ervaring met de programma’s.

Voordelen

Met een privécursus behaal je een gerichter studieresultaat, doordat de cursus aangepast wordt aan jouw niveau en tempo. Je kunt op elk gewenst moment beginnen. Voordeel van het volgen van een privécursus is dat één van onze docenten bij je thuis aan de keukentafel les kan geven op een tijdstip dat het jou schikt. Uiteraard ben je ook welkom in één van de studio’s van Art and the City in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Zwolle, Tilburg of Utrecht.

De docenten

Nieuwsgierig naar de docenten van Art and the City? Kijk dan hier. Al onze docenten hebben gestudeerd aan een kunstacademie en zijn, naast docent, werkzaam als kunstenaar, designer, illustrator, etc. Je kunt dus alle vragen stellen omtrent kunst en design.

ik wil contact:

Inspiratie

Benieuwd naar de verscheidene mogelijkheden van een DTP’er? Kijk dan eens op deze website!

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen? Zijn er dingen onduidelijk? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Mailen mag altijd. Elke werkdag zijn we beschikbaar op office@artandthecity.com. Ook kun je ons bellen op 085 – 130 1249. In overleg is bijna alles mogelijk!

Open chat
1
Vragen?
Hi ! kan ik je helpen?
Powered by