grafisch
ontwerp vervolg
en pro

De vervolg en pro cursussen van Art and the City gaan in op de meer geavanceerde technieken van de programma’. Je leert bij voorbeeld werken met maskers die ingezet worden voor diverse effecten, het maken van complexe lay-outs en het ontwerpen van professionele presentaties. De cursussen vinden plaats in het digitale klaslokaal en hebben maximaal 8 deelnemers. Zo is er altijd voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Wil je op het laatste moment instromen? Mail dan zo snel mogelijk naar office@artandthecity.com.

BEKIJK ONS AANBOD ↓

MEld je aan

Art and the City biedt drie soorten trainingen aan: basis vervolg & pro opleiding

Blije cursisten
groepen per jaar
Docenten
Locaties

ervaringen van
oud-cursisten

Over onze cursussen

“De informatie werd in zeer hoog tempo gegeven, ik heb les gehad van zowel Francisca als Wouter. Beiden gaven met zeer veel passie en bijgevolg uitstekend les. Ik heb erg veel geleerd en zit daardoor regelmatig met plezier te photoshoppen!’

“In korte tijd veel geleerd met bovendien voldoende ruimte voor vragen en uitleg. Zelfs een privéles gekregen, omdat vakantie een groepsles in de weg stond. Kortom: top!”

“Leuk, informeel, veel geleerd. Kon mijn brandende PS vraag eindelijk kwijt!”

“Het tempo van de lessen was goed bij te houden. Het huiswerk was ook goed. Je kon hierin het geleerde goed toepassen. De lessen waren alsook duidelijk. De afwisseling tussen uitleg en uitproberen is perfect en de stof is daardoor goed te volgen.”

vervolg en pro

Vragen over het digitale klaslokaal? Of twijfel je of je voldoende kennis hebt om in te stromen? Mail dan naar office@artandthecity.com!

Open chat
1
Vragen?
Hi ! kan ik je helpen?