Incompany trainingen DTP

& Grafisch ontwerp
in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

In steeds meer organisaties wil men zelf in staat zijn drukwerk en websites op te maken. Ook het geschikt maken van foto’s voor website of andere publicatie is een techniek die u vaak zelf kan doen. Indesign, Photoshop en illustrator bieden die mogelijkheden – maar die programma’s te leren bedienen vereist een goede basiskennis. Naast groepscursussen biedt Art City ook in-company trainingen.

Hierbij dient het uitgekiende standaard programma als basis, maar kan specifiek ingegaan worden op wensen van uw organisatie. Zo kan worden gefocust op die functies die echt van belang zijn en krijgen uw medewerkers maximale aandacht. Aan een training gaat een intake gesprek vooraf – op locatie of telefonisch.

Vaak is de behoefte om mensen te trainen in een van de Adobe CS pakketten als Photoshop, Indesign of Illustrator alle gekoppeld aan een deadline en moet er snel geschakeld kunnen worden. Art City heeft bewezen flexibel met dit soort wensen om te kunnen gaan.

Beschikt u niet zelf over beamer of computers om op te trainen? Art City heeft deze apparatuur beschikbaar tegen redelijke vergoeding.

Recent deden we een in-company trainingen voor PPHe Hotel Group, Gemeente Zeist, Randstad Nederland in Amsterdam Z-O, Madam Tussaud in het hartje van Amsterdam, de Luchtverkeersleiding op Schiphol en Lucas Bols in Amsterdam. Eerder hielden wij trainingen voor o.a. ING communicatie, ANP in Opdracht, AMFI (Amsterdam Fashion Instituut), SNP Media, Gemeentelijk vervoersbedrijf Amsterdam en het Frascati theater.

Kosten:  vraag een offerte aan bij de officemanager van Art and the City

Bij wie mochten wij dit jaar een training verzorgen?

Hogeschool Rotterdam
“Ik heb gebruik gemaakt van privélessen en het was heel prettig alle aandacht te hebben en niet afhankelijk te zijn van het gemiddelde vaardigheidsniveau in een groep. Docent Cindy Heskes was kundig, sympathiek en flexibel. Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Over het algemeen zeer tevreden.” 

Madeleine Willemse
Senior Functioneel BeheerderDienst Faciliteiten & IT
Hogeschool Rotterdam

Tezamen met een collega heb ik vorig jaar een in-house cursus gedaan, Photoshop, Illustrator en Indesign. Het was ideaal om na werktijd, aan je eigen bureau, je eigen computer geheel op maat les te krijgen. De cursus werd gegeven door een erg bekwame, enthousiaste docente die iedere keer de lessen goed had voorbereid. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over de aangeboden cursus!

Marita Wijers
Marketing – Visual Merchandise
Barts B.V. 

Annek van Megen Tuinen
“De ‘lerares’ van Art and the City had antwoord op al mijn vragen tijdens de individuele trainingen. Precies die tools uitgelegd die ik voor mijn werk gebruiken kan.’
ANNEKE VAN MEGEN TUINEN
Met een club collega’s hebben we de traninig Affinity & Infographics gevolgd. Voor ons, als welzijnsorganisatie, ingewikkelde materie, maar de workshopleidster slaagde er prima in om ons hierin te begeleiden en aan het werk te krijgen. Hoewel we nog lang niet alles weten en kunnen, hebben we zo samen een mooie start kunnen maken.

Judith Bach
Stafmedewerker PR/Communicatie/Mediawijsheid

LEVgroep Leven en Verbinden

carrierepoort
Het intensief werken met een gepassioneerde docent in een aantal sessies 1 op 1 sprak mij bijzonder aan. We konden echt de diepte in met de materie. Doordat de lesstof goed afgestemd was en we een concreet werkdoel hadden (ik wilde een korte film over medewerkersvitaliteit maken, met zelfgeschoten beeldmateriaal), zorgde Ray voor de juiste aansluiting op mijn niveau. Maken van het filmpje en daarmee de werkdoelen halen liepen zo hand in hand.

Door de kennis en ervaring van de docent leerde ik spelenderwijs PremierePro kennen. Een inkijkje en stap in de richting van Design thinking en het vertalen van ideeën naar beeld (of in mijn geval film). Ik heb eerst geprobeerd te werken via fora en ‘how to’ video’s, maar op een gegeven moment kwam ik daarin vast te zitten. Daarom was dit een stuk efficiënter en doelgerichter en meer fun! Een soort mini-bootcamp design academie.
Kortom, blij met de docent Ray en ook prettig geschakeld met Francisca. Aanrader! 

Johan Eekma

Carrierepoort

 

Leer de Basisprincipes van ontwerpen met een (of meerdere) software pakketten. Trainingen door ervaren, expert docenten.