Woon je in (de buurt van) Amsterdam en heb je altijd al een cursus grafisch ontwerp willen doen? Dan is de locatie van Art and the City in onze hoofdstad voor jou de juiste keuze! Leer ontwerpen in Amsterdam. Art and the City verzorgt al sinds 2005 cursussen op het gebied van DTP, InDesign, Illustrator, Photoshop en meer. De cursussen zijn kort, krachtig en betaalbaar en worden aangeboden op verschillende locaties in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Het gebouw

De locatie ligt in de wijk Bos en Lommer, gevestigd in het voormalige schoolgebouw Hendrick de Keijser. Dit grote pand met typische jaren 50 architectuur was voorheen een technische school. Tegenwoordig is het een verzamelplaats voor culturele en creatieve initiatieven met in elk klaslokaal een andere ondernemer. Denk hierbij aan fotostudio’s, architecten, meubelmakers, kunstenaarscollectieven en natuurlijk.. Art and the City!

Route

Met de auto is de locatie, zeker voor Amsterdamse begrippen, makkelijk te bereiken. Voor mensen buiten Amsterdam; het pand ligt op slechts 2 minuten (rij-)afstand van de A10 afslag bij Bos en Lommer. Parkeren is voor de deur €2,40 per uur. Op 3 minuten lopen (buiten de ring) geldt een tarief van €1,40 per uur en na 19.00 uur gratis; bijvoorbeeld op de Sinjeur Semeynsstraat.

Met het openbaar vervoer is de locatie gemakkelijk te bereiken met de tram. Vanaf treinstation Amsterdam Sloterdijk reis je in 4 minuten naar halte Wiltzanghlaan. Daar vandaan is het nog een klein stukje lopen.

Cursus grafisch ontwerp in Amsterdam? Bekijk hier de cursusdata.

 

×

Hallo!

We zijn er even niet maar stuur een mailtje naar office@artandthecity.com

× How can I help you?