085-1301249 (vanwege vakantie: ma-vr tussen 16-17 u) sales@artandthecity.com

Woon je in (de buurt van) Den Haag en heb je altijd al een cursus grafisch ontwerp willen doen? Dan is de locatie van Art and the City in die mooie stad, achter de duinen, voor jou de juiste keuze! Leer ontwerpen in Den Haag!

Art and the City verzorgt al sinds 2005 cursussen op het gebied van DTP, InDesign, Illustrator, Photoshop en meer. De cursussen zijn kort, krachtig en betaalbaar en worden aangeboden op verschillende locaties in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Cursus grafisch ontwerp in Den Haag? Bekijk hier de cursusdata.

Het gebouw

De Haagse locatie van Art and the City is een herkenbaar gebouw. Zeker als je wel eens met de trein naar Den Haag bent geweest, heb je dit pand ongetwijfeld gezien. Bink36 valt niet te missen en is een bolwerk van ondernemers. Voorheen diende het gebouw als werkplaats voor PTT en KPN en dit is nog steeds terug te zien in de industriële uitstraling. In de verschillende ruimtes vind je kantoren, studio’s en ateliers en niet te vergeten.. Art and the City!

bink 36 art and the city

bink 36 art and the city

 

Route naar Bink 36

Bink36 ligt zeer centraal wat vervoer betreft. Het pand ligt op 5 minuten afstand van de snelweg. Op het terrein is het voor bezoekers de eerste 3 uur gratis parkeren. Daarna geldt een tarief van €4,- per uur. Kom je met het openbaar vervoer? Zowel treinstation Den Haag Centraal als Den Haag HS zijn op loopafstand.

Leer ontwerpen in Den Haag, of kies voor Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam of Zwolle!

 

Like en volg ons op Facebook en leer ontwerpen in vier weken!