085-1301249 ➙ ma-vr 12-14 uur of ➙ office@artandthecity.com

Woon je in (de buurt van) Rotterdam en heb je altijd al een cursus grafisch ontwerp willen doen? Dan is de locatie van Art and the City in de Maasstad perfect voor jou!

Art and the City verzorgt al sinds 2005 cursussen op het gebied van DTP, InDesign, Illustrator, Photoshop en meer. Dus woon je in Rotterdam? start dan in januari nog met een van onze cursussen. Deze zijn kort, krachtig en betaalbaar en worden aangeboden op verschillende locaties in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Start in januari 2019

Vanaf 8 januari gaan we weer van start met een verse bubs aan hele leuke trainingen op het gebied van grafisch ontwerp.

Heb je altijd al een cursus grafisch ontwerp willen doen?

Doe bijvoorbeeld een module Photoshop en leer hoe je een mooi bannertje voor Facebook maakt. Of doe illustrator en geef net dat extra aan je Instagram of Pinterest account. Of werk je in een branche waarbij je Indesign nodig heeft om fraaie presentaties, whitepapers of Jaarverslagen te ontwerpen?

 

Het gebouw

leer-ontwerpen-Rotterdam-art-and-the-city

leer-ontwerpen-Rotterdam-art-and-the-city

De locatie in Kralingen-Crooswijk was vroeger een school. De lagere school aan de IJsclubstraat werd in 1904 opgericht, in 1966 werd deze opgeheven. De gebouwen in dit gedeelte van Rotterdam werden niet getroffen door de bombardementen in 1940; daarom zijn hier nog steeds mooie oude panden te vinden. Tegenwoordig worden de klaslokalen verhuurd aan verschillende initiatieven waaronder Art and the City.

Parkeren

Met de auto is de Ijsclubstraat goed te bereiken. Vanaf de snelweg is het nog grofweg 5 minuten rijden. Parkeren kan voor de deur. Voor parkeren geldt overdag een uurtarief €1,67 per uur. Na 18.00 is parkeren gratis. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf Rotterdam Centraal rijdt je in een kwartier met de tram naar halte Jericholaan. Daarvandaan is het nog een klein stukje lopen.

Cursus grafisch ontwerp in Rotterdam? Bekijk hier de cursusdata.

Welke locatie is voor mij het dichtstbij?

Je wilt meer leren over grafisch vormgeven en DTP maar je woont toevallig niet in een stad waar cursussen worden aangeboden. Wat nu? Geen zorgen! Art and the City zit met vijf locaties verspreid over Nederland; Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Maar ja, welke is dan voor jouw woonplaats de beste keuze? Wij helpen je een handje op weg met deze guide.

Ik kom uit…

..het midden van het land

Woon je lekker centraal? Dan is waarschijnlijk onze locatie in Utrecht het meest geschikt voor jou.

..het westen van het land

Woon je in het westen? Dan heb je keuze zat! Waarschijnlijk is Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht prima aan te rijden.

..het noorden van het land

Kom je uit het hoge Noorden? Afhankelijk van waar je woont is de locatie Amsterdam of Utrecht voor jou het dichtstbij.

..het oosten van het land

Kom je uit het oosten van ons land? Dan is waarschijnlijk onze locatie in Utrecht of Eindhoven voor jou het meest geschikt.

..het zuiden van het land

Woon je in het zonnige zuiden? Rotterdam of Eindhoven zal dan voor jou het kortst rijden zijn.

 Rotterdam

Barendrecht

Vanuit omgeving Barendrecht kun je voor een cursus grafisch ontwerp het beste naar onze locatie in Rotterdam; dat is maar 20 minuten rijden. Ook Den Haag is met 35 minuten niet ver weg.

Dordrecht

Vanuit omgeving Dordrecht is het volgen van een cursus grafisch ontwerp het dichtstbij in Rotterdam; maar 25 minuten met de auto.

Schiedam

Wil je leren grafisch vormgeven in de buurt van Schiedam? Dan ben je in 20 minuten op de Ijsclubstraat in Rotterdam.